Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Με τον Travis Pastrana το Gymkhana #11

Ελλάδα 10:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Με τον Travis Pastrana το Gymkhana #11

ΝΕΑ

Με τον Travis Pastrana το Gymkhana #11

ΝΕΑ

Ο Ken Block αποφάσισε να παραχωρήσει τη θέση του για τη συνέχεια των Gymkhana στον Travis Pastrana. Έτσι, το 11ο video της σειράς θα έχει για πρώτη φορά άλλον πρωταγωνιστή, ενώ θα ξαναδούμε όπως όλα δείχνουν και τη Subaru εκεί.

Advertisement
Advertisement

Έχουν περάσει κιόλας 12 χρόνια από το πρώτο video της σειράς Gymkhana που χρηματοδότησε και υποστήριξε με όλες του τις δυνάμεις, ο Ken Block. Η εξέλιξη ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακή, τόσο για εμάς, όσο και για τον ίδιο τον Block, που μέσα από τα video της συγκεκριμένης σειράς, έγινε γνωστός και έφτιαξε ένα όνομα που όπως φάνηκε, δεν θα μπορούσε ποτέ να φτιάξει με τους αγώνες rally όπου συμμετείχε.

Advertisement
Advertisement

Το φαινόμενο Gymkhana πήρε πολύ μεγάλες διαστάσεις και τα 9 video που ακολούθησαν, ήταν το ένα πιο ακριβό ως παραγωγή από το άλλο. Εναλλαγές τοπίων και αυτοκινήτων, σε ένα μοτίβο που το καμένο λάστιχο και η ακροβατική πλαγιολίσθηση, είχαν τον πρώτο λόγο στο θέαμα που παρουσίαζε ο Ken Block με την υποστήριξη των δικών του εταιρειών αλλά και ιδιαίτερα δυνατών χορηγιών.

Τώρα όμως, όπως φαίνεται ο Ken Block αποφάσισε πως ο κύκλος του έκλεισε και για να τονώσει το ενδιαφέρον του κοινού γύρω από το συγκεκριμένο είδος θεάματος, θα δώσει τη θέση του στον Travis Pastrana- τουλάχιστον για το 11ο video της σειράς. Αυτό, αναμένεται να γυριστεί αργότερα μέσα στο 2020 και μάλιστα, μετά από πολύ καιρό, θα δούμε τη Subaru να επιστρέφει δυναμικά.

Advertisement

Το Subaru που είχε στα χέρια του ο Block στο 2ο video της σειράς, θα είναι κατά πάσα πιθανότητα το αυτοκίνητο που θα δούμε και πάλι να εμφανίζεται στα χέρια του Travis Pastrana. Δεν ξέρουμε αν η παρουσία του Block στα νέα video της σειράς, θα είναι μόνο αυτή τη φορά σε ρόλο παραγωγού ή αν από εδώ και πέρα ο άνθρωπος που έγινε συνώνυμο με τα Gymkhana θα παραμείνει εκτός πρώτου πλάνου. Το σίγουρο είναι πως οι δεκάδες εκατομμύρια θεάσεις των video στο Youtube, δεν τον «αφήνουν» να εγκαταλείψει τελείως το «sport».

Advertisement