Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Με τον 1.0 EcoBoost τοTourneo Connect

Ελλάδα 2:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Με τον 1.0 EcoBoost τοTourneo Connect

ΝΕΑ

Με τον 1.0 EcoBoost τοTourneo Connect

ΝΕΑ

Η Ford αποφάσισε να προσφέρει τη νέα πενταθέσια επιβατική έκδοση του Tourneo Connect με τον πολυβραβευμένο κινητήρα 1.0 lt EcoBoost! ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

Αναμένεται να λανσαριστεί στο τέλος του έτους και σύμφωνα με τις εργοστασιακές μετρήσεις, πετυχαίνει κατανάλωση 5.6 lt/100 km με εκπομπές CO2 στα 129 g/km που σύμφωνα πάντα με τη Ford, είναι κατά 12% καλύτερη από του πλησιέστερου βενζινοκίνητου ανταγωνιστή.

Πλούσιος θα είναι και ο στάνταρ εξοπλισμός, που θα περιλαμβάνει το σύνολο των τελευταίων τεχνολογιών της μάρκας με γνώμονα την οικονομία καυσίμου. Ανάμεσα τους τα συστήματα Auto-Start-Stop, Active Grille Shutter και Smart Regenerative Charging.

Όπως όλα τα μοντέλα Tourneo Connect, περιλαμβάνει το βελτιωμένης απόδοσης σύστημα διεύθυνσης Electric Power Assisted Steering, ένδειξη ταχύτητας του κιβωτίου και το σύστημα πληροφόρησης οδηγού της Ford για οικονομική οδήγηση ECO Mode.

Advertisement
Advertisement

Συνδυάζει χώρους και ευελιξία καθώς και διάφορες άλλες τεχνολογικές λύσεις προς όφελος των επιβατών όπως το Active City Stop και το σύστημα συνδεσιμότητας SNYC με φωνητική ενεργοποίηση.

Το νέο μοντέλο – που διατίθεται και σαν επταθέσιο Grand Tourneo Connect – προσφέρει πρακτικότητα με συρόμενες πίσω πόρτες, ευέλικτο σύστημα καθισμάτων και μία σειρά έξυπνων αποθηκευτικών χώρων όπως τα ντουλαπάκια οροφής τύπου αεροπλάνου πάνω από τα πίσω καθίσματα.

Advertisement

Για όσους επιθυμούν την άνεση και ευκολία ενός αυτόματου κιβωτίου, το νέο μοντέλο λανσάρει επίσης μία προαιρετική έκδοση 6-τάχυτου αυτόματου κιβωτίου ομαλής και άμεσης απόκρισης σε συνδυασμό όμως με τον ισχυρό βενζινοκινητήρα EcoBoost, χωρητικότητας 1.6 lt και απόδοσης 150 PS.

Τέλος, για όσους επιλέγουν diesel, ο 1.6 Duratorq TDCi της Ford καταναλώνει 4.6 lt/100 km με εκπομπές CO2 στα 120 g/km, αριθμοί που αντιπροσωπεύουν 25% βελτίωση σε σχέση με το υπάρχον μοντέλο.

Advertisement