Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Με τι μοιάζει αυτό το περίεργο Suzuki;

Ελλάδα 2:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Με τι μοιάζει αυτό το περίεργο Suzuki;

ΝΕΑ

Με τι μοιάζει αυτό το περίεργο Suzuki;

ΝΕΑ

Η ινδική αγορά θεωρήθηκε ως η επόμενη Κίνα πριν από την εμφάνιση της επιδημίας κορονοϊού. Η χώρα των 1,4 δισεκατομμυρίων κατοίκων παρουσίασε απίστευτη ανάπτυξη και ορισμένες κραταιές αυτοκινητοβιομηχανίες αναθεώρησαν τη στρατηγική τους λαμβάνοντας υπόψη τη ραγδαία άνοδο. Αυτό το Suzuki τι σχέση έχει εδώ;

Advertisement
Advertisement

Η χώρα έχει επίσης μια σταθερή προσαρμοσμένη βιομηχανία. Επειδή σπάνια καταφέρνει να βρει κάτι που κερδίζει διεθνή φήμη, αυτή η βιομηχανία μπορεί συχνά να θεωρείται υπόγεια.

Ένα από τα ονόματα που ενεργοποιούνται σε αυτόν τον τομέα στην Ινδία είναι η Holy Shift Garage, μια ομάδα ανθρώπων που συνήθως ασχολείται με την κατασκευή βελτιωμένων μοτοσυκλετών. Ωστόσο, το τελευταίο τους έργο είναι ένα φορτηγό που βασίζεται στο Suzuki Carry. Χτισμένο σε μια ποικιλία διαμορφώσεων από το 1961, η Holy Shift πάντως βρήκε έναν τρόπο να το κάνει να μοιάζει με ενδιαφέρουσα κατασκευή.

Advertisement
Advertisement

Απογύμνωσε πλήρως το αμάξωμά του και αντικατέστησε ουσιαστικά τα πάντα για να φτιάξει ένα van που θα έμοιαζε με το σπίτι του Walking Dead. Ο πίσω άξονας αλλά και ο τετρακύλινδρος κινητήρας 1.0 λίτρου που τοποθετήθηκαν επάνω του προέρχονται από ένα άσημο μοντέλο της Suzuki, βασισμένο στο Jimny. Δανείστηκε επίσης το διαφορικό αλλά και τη μετάδοση από αυτό.

Εντός υιοθετεί roll cage, ενώ στην οροφή υπάρχουν λαμπτήρες LED, πίσω υπάρχει ειδικό ράφι μοτοσυκλετών ενώ εμπρός bull bar και αντί για πλευρικά παράθυρα εφοδιάζεται με μεταλλικές πλάκες. Δεν γνωρίζουμε περισσότερα για αυτό το ιδιότυπο όχημα εκτός του ότι η Holy Shift σχεδιάζει να το αναβαθμίσει περισσότερο, παρέχοντας ακόμη μεγαλύτερο κινητήρα, αποδοτικότερα φρένα και καλύτερη ανάρτηση.