Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Με τη Jaguar C-X75 o «κακός» του Bond

Ελλάδα 11:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Με τη Jaguar C-X75 o «κακός» του Bond

ΝΕΑ

Με τη Jaguar C-X75 o «κακός» του Bond

ΝΕΑ

Εκτός από τη δράση, βασικά συστατικά των ταινιών του πράκτορα 007 είναι οι σαγηνευτικές γυναίκες και τα εντυπωσιακά αυτοκίνητα.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Η ταινία «Spectre» που αναμένεται σε ένα περίπου χρόνο στις κινηματογραφικές αίθουσες, δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. Στο 24ο λοιπόν φιλμ με πρωταγωνιστή τον δαιμόνιο χαρακτήρα James Bond, θα έχουμε αυτοκινητικό… οφθαλμόλουτρο.

Σας έχουμε ήδη ενημερώση για την εντυπωσιακή Aston Martin DB10 που θα οδηγεί ο Daniel Craig που υποδύεται τον πράκτορα της MI6 (δείτε φωτογραφίες της εδώ). Τι θα οδηγεί όμως ο… «κακός» της ταινίας, ο Christoph Waltz, που θα υποδυθεί τον Franz Oberhauser;

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με το βρετανικό περιοδικό Autocar, θα έχει στη διάθεση του την εντυπωσιακή C-X75! Ναι, το πρωτότυπο hypercar που η Jaguar αποφάσισε τελικά να μη το βάλει ποτέ στη γραμμή της (περιορισμένης έστω) παραγωγής. Βέβαια σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, το βρετανικό «στολίδι» θα κινείται χάρη σε ένα supercharged V8 κινητήρα 5 λίτρων της Land Rover και όχι το περίπλοκο υβριδικό σύστημα που περιελάμβανε το πρωτότυπο.