Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Με… σπασμένα φρένα οι πωλήσεις του Mokka

Ελλάδα 22:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Με… σπασμένα φρένα οι πωλήσεις του Mokka

ΝΕΑ

Με… σπασμένα φρένα οι πωλήσεις του Mokka

ΝΕΑ

Τα δύο τελευταία χρόνια «ανήκουν» στο Mokka, καθώς το μικρό SUV έχει κατορθώσει να γίνει το τρίτο πιο δημοφιλές μοντέλο της Opel, πίσω από τα Corsa και Astra. Το τελευταίο επτάμηνο κατέγραψε 100.000 πωλήσεις, φθάνοντας συνολικά τις 300.000 από τη στιγμή του λανσαρίσματός του.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Η Opel κέρδισε το στοίχημα στην κατηγορία των μικρών SUV, την πιο γρήγορα αναπτυσσόμενη στην αυτοκίνηση. Η αποδοχή του Mokka από το κοινό οφείλεται στο μυώδες παρουσιαστικό του, την καλή ποιότητα κατασκευής, τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε προσθιοκίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις, και τη γκάμα των κινητήρων. Στις αρχές του νέου έτους θα προστεθεί ο νέος 1.6 diesel με ισχύ 136 PS και μέση κατανάλωση 4,1 lt/100 km (διαβάστε σχετικά ΕΔΩ).

Οι καλύτερες επιδόσεις του Mokka καταγράφονται στη Φινλανδία (μερίδιο 27% στην κατηγορία του), στη Γερμανία (24%) και την Αυστρία (22%). Συνολικά στην Ευρώπη, το μοντέλο της Opel διατηρεί την περίοδο Ιανουαρίου-Αυγούστου 2014 μερίδιο 15%.

Advertisement
Advertisement

Περάσαμε όλο το καλοκαίρι με το Mokka 1.4 Turbo και κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ έχετε τη δυνατότητα να μάθετε πώς τα πήγαμε παρέα.