Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Με ποιο αυτοκίνητο πήγε στο Σπα ο Magnussen;

Ελλάδα 4:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
        string(71) "Με ποιο αυτοκίνητο πήγε στο Σπα ο Magnussen;"
    

Με ποιο αυτοκίνητο πήγε στο Σπα ο Magnussen;

ΝΕΑ

Το να είσαι οδηγός μίας ομάδας Formula 1, συνεπάγεται και κάποια… τυχερά. Πράγμα που διαπίστωσε ο δοκιμαστής της McLaren, Kevin Magnussen!

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Newsauto.gr on Google
Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis)

Μπορεί φέτος να μη μπορεί να βάλει… χέρι στη MP4-30 με την οποία συμμετέχουν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού οι Fernando Alonso και Jenson Button αλλά αυτό δεν σημαίνει πως κάθεται σπίτι ή άπραγος στα πιτ.

Στην προκειμένη περίπτωση, ο Δανός οδηγός είχε στη διάθεσή του ένα ολοκαίνουριο Type-R, «προίκα» από τη συνεργασία της ιστορικής βρετανικής ομάδας με τη Honda για την παροχή μονάδων ισχύος.

Advertisement
Advertisement

Magnussen-Spa-TypeR640tall

Το οδήγησε λοιπόν στο Σπα και απόλαυσε τις αγωνιστικές διαδρομές-πρόκληση στην καρδιά των Αρδεννών!

«Οδήγησα και στο παλιό σιρκουί. Θα ήταν υπέροχο να μπορούσα να αγωνιστώ κάποια στιγμή εκεί», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter όπου και δημοσίευσε τη σχετική φωτογραφία με το ιαπωνικό μοντέλο.

Advertisement

Το μήκους σήμερα 7.004 μέτρων σιρκουί του Σπα, έχει αλλάξει χάραξη λίγο-πολύ… έξι φορές! Ο Magnussen αναφέρεται σε εκείνη που χρησιμοποιούνταν από το 1947 έως το 1978, είχε μήκος 14.1 χιλιόμετρα και 21 στροφές.

H θρυλική Eau Rouge αποτελούσε κάποτε φόβητρο για τους οδηγούς

H θρυλική Eau Rouge αποτελούσε κάποτε φόβητρο για τους οδηγούς

Advertisement

Ακολουθήστε το newsauto.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις