Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Με πάνω από 300 άλογα το νέο Audi SQ2

Ελλάδα 0:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Με πάνω από 300 άλογα το νέο Audi SQ2

ΝΕΑ

Με πάνω από 300 άλογα το νέο Audi SQ2

ΝΕΑ

Το Audi SQ2, η καυτή έκδοση του μικρού γερμανικού crossover, εθεάθη για μία ακόμη φορά από τους paparazzi, αυτή τη φορά σε δοκιμές σε χειμερινές συνθήκες οδήγησης, χωρίς μάλιστα να φέρει κάποιο ιδιαίτερο καμουφλάζ. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Το SQ2 που θα αποτελεί και την κορυφαία έκδοση του crossover της Audi, έχει διαφορές εξωτερικά, σε σχέση με το στάνταρ μοντέλο. Στο “μουλάρι” των δοκιμών, οι αλλαγές αυτές εντοπίζονται στους μεγαλύτερους αεραγωγούς του ελαφρώς φουσκωμένου εμμπρός προφυλακτήρα. Δεν σταματούν φυσικά εδώ αλλά γίνονται πιο έντονες στο πίσω μέρος με την διαφοροποίηση να γίνεται επίσης στον προφυλακτήρα που έχει αποκτήσει δύο διπλές απολήξεις για το δικό του σύστημα εξαγωγής, έναντι μίας του μοντέλου που γνωρίζουμε σήμερα.

Το SQ2 αναμένεται να χρησιμοποιεί τον κινητήρα του Audi S3 και αυτό σημαίνει ισχύς που θα ξεπερνά του 300 ίππους. Αυτό που εικάζεται βέβαια είναι ότι το εν λόγω μοτέρ, με στόχο την προσαρμογή του στα νέα δεδομένα του SQ2, ενδέχεται να να παρουσιάσει μία μικρή μείωση στην απόδοσή του σε σχέση με το S3, η ο οποία λογικά δεν θα είναι ανησυχητικά μεγάλη. Ανάλογες αλλαγές, σε σχέση με την στάνταρ έκδοση, αναμένονται και στους τομείς των φρένων και της ανάρτησης.

Το νέο crossover της γερμανικής εταιρίας αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα αργότερα μέσα στη χρονιά και αυτό θα λύσει όλες μας τις απορίες.

Advertisement
Advertisement

Audi-Q2-2017-640