Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Με παγκόσμιες πρώτες στη Γενεύη η DS

Ελλάδα 10:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Με παγκόσμιες πρώτες στη Γενεύη η DS

ΝΕΑ

Με παγκόσμιες πρώτες στη Γενεύη η DS

ΝΕΑ

Δύο παγκόσμιες πρεμιέρες και αρκετές εκπλήξεις επιφυλάσσει για το 86ο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης (3-13 Μαρτίου) η DS Automobiles, που γιορτάζει κι ένα χρόνο από την ανακοίνωση πως πλέον αποτελεί ανεξάρτητο εμπορικό σήμα!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1)

Αυτές αφορούν στη δυναμική έκδοση του DS3 που τιτλοφορείται «Performance». Με ισχύ 208 ίππων και ροπή της τάξης 30.6 kgm, προερχόμενα από τον 1600άρη THP κινητήρα βενζίνης του PSA Group. Η ισχύς περνά στους τροχούς μέσω μηχανικού κιβωτίου 6 σχέσεων ενώ οι εκπομπές ρύπων ορίζονται στα 125 g/km.

Το ύψος του αυτοκινήτου είναι κατά 15 χιλιοστά χαμηλότερο σε σχέση με το απλό DS3, με μεγαλύτερα μετατρόχια (κατά 26 mm μπροστά και 14 mm πίσω) ενώ οι δίσκοι των φρένων έχουν διάμετρο 323 χιλιοστών εμπρός (με ειδικά προσαρμοσμένες δαγκάνες) και 249 mm πίσω.

Advertisement
Advertisement

Στα χαρακτηριστικά του DS3 Performance συγκαταλέγονται ακόμα η διπλή απόληξη της εξάτμισης, τα ευμεγέθη φτερά, οι ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών και οι μαύρες δαγκάνες φρένων. Το εσωτερικό έχει επίσης σπορ διάθεση, με μπάκετ καθίσματα, καθώς και λεπτομέρειες στον πίνακα των οργάνων και του ταμπλό με την υπογραφή DS Performance.

Το εν λόγω μοντέλο θα παρουσιαστεί και σε cabrio έκδοση.