Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Με νέο diesel κινητήρα το Audi S5

Ελλάδα 17:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Με νέο diesel κινητήρα το Audi S5

ΝΕΑ

Με νέο diesel κινητήρα το Audi S5

ΝΕΑ

Ένα νέο πετρελαιοκινητήρα με ηλεκτρικό υπερτροφοδότη και 347 ίππους θα αποκτήσει το Audi S5.

Advertisement
Advertisement

Ο νέος κινητήρας θα εφοδιάζει τις ευρωπαϊκές εκδόσεις των Audi S5 Coupe και Sportback. Πρόκειται για έναν νέο V6 πετρελαιοκινητήρα 3.0 λίτρων που θα διαθέτει 48V ήπιο υβριδικό σύστημα και ηλεκτρικό υπερτροφοδότη ο οποίος θα φθάνει τους 347 ίππους.

Σύμφωνα με την Audi ο νέος κινητήρας θα προσφέρει 19% χαμηλότερη κατανάλωση από τους προηγούμενους βενζινοκινητήρες της γρήγορης έκδοσης. Η αλλαγή του κινητήρα δεν συνεπάγεται κάτι αντίστοιχο και σε ότι αφορά τη μετάδοση καθώς παραμένει το αυτόματο 8άρι κιβώτιο Tiprtronic όπως βέβαια και η τετρακίνηση.

Advertisement
Advertisement

Από εκεί και πέρα ως μια από τις κορυφαίες εκδόσεις στη γκάμα του Audi A5, το S5 συνοδεύεται και από ένα εξαιρετικά πλούσιο και πολυτελές επίπεδο εξοπλισμού. Εξωτερικά το S5 είναι εφοδιασμένο με πιο χαμηλούς προφυλακτήρες με μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα εμπρός και διαχύτη πίσω, ενώ διαθέτει φώτα LED και τετραπλή εξαγωγή εξάτμισης. Αντίστοιχα το εσωτερικό διαθέτει σπορ θερμαινόμενα καθίσματα, ηχοσύστημα Bang & Olufsen καθώς και ψηφιακό πίνακα οργάνων.