Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Με μοτέρ έως και 180 ίππων το νέο Jeep Renegade (+video)

Ελλάδα 20:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Με μοτέρ έως και 180 ίππων το νέο Jeep Renegade (+video)

ΝΕΑ

Με μοτέρ έως και 180 ίππων το νέο Jeep Renegade (+video)

ΝΕΑ

Το ανανεωμένο Jeep Renegade με την ελαφριές αισθητικές αλλαγές, με νέους κινητήρες αλλά και ενισχυμένο τεχνολογικό προφίλ είναι έτοιμο να μπει στη μάχη της κατηγορίας του.Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Advertisement
Advertisement

Μεταξύ των πιο χαρακτηριστικών αισθητικών αλλαγών είναι αυτές στα εμπρός φώτα αλλά και στην μάσκα ενώ διαφοροποιημένα είναι τα πλαστικά προστατευτικά στα φτερά καθώς και τα πίσω φώτα. Πάντως οι αλλαγές, ειδικά στα φώτα δεν έχουν μόνο στόχο την αισθητική ανανέωση καθώς η Jeep αναφέρει πως ο φωτισμός έχει βελτιωθεί κατά 50%. Την οπτική ανανέωση συμπληρώνουν οι νέας σχεδίασης τροχοί που προσφέρονται σε επτά διαφορετικά σχέδια και σε διαστάσεις από 16’’ έως 19’’.

jeeprenegade4567654harpi530

Στο εσωτερικό έχει ανασχεδιαστεί η κεντρική κονσόλα στην οποία υπάρχει και βάση για κινητό τηλέφωνο ενώ στο βασικό εξοπλισμό θα υπάρχει το σύστημα πολυμέσων Uconnect που υποστηρίζει τις πλατφόρμες Apple CarPlay και Android Auto.

Advertisement
Advertisement

Το πιο σημαντικό νέο που συνοδεύει πάντως την ανανέωση το Renegade είναι οι νέοι κινητήρες βενζίνης 1.0 και 1.3 λίτρων. Ο μικρότερος τρικύλυνδρος 1.000αρης θα έχει απόδοση 120 ίππων και 19,4 kg ροπής ενώ ο μεγαλύτερος τετρακύλινδρος 1.300αρης θα φθάνει τους 150 ή τους 180 ίππους και τα 27,5 kg ροπής. Επίσης ελαφρώς ανανεωμένοι θα είναι οι πετρελαιοκινητήρες MutliJet II των 1.6 και 2.0 λίτρων (120 άλογα στα 1.6 lt. και 140 ή 170 ίππους για τον 2λιτρο). Σε ότι αφορά την μετάδοση, ανάλογα με τον επιλεγμένο κινητήρα θα είναι δυνατός ο συνδυασμός με χειροκίνητο 6αρι κιβώτιο ή αυτόματο διπλού συμπλέκτη ή αυτόματο εννέα σχέσεων ενώ θα υπάρχουν μπροσθιοκίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις.

jeeprenegade4567654harpi640

Το νέο Renegade θα προσφέρεται σε τέσσερις διαφορετικές εκδόσεις, Sport, Longitude, Limited και Trailhawk.

Advertisement

 

Advertisement