Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Με υβριδική τεχνολογία το ανανεωμένο Renault Megane

Ελλάδα 15:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Με υβριδική τεχνολογία το ανανεωμένο Renault Megane

ΝΕΑ

Με υβριδική τεχνολογία το ανανεωμένο Renault Megane

ΝΕΑ

Μέσα στο 2020 θα κυκλοφορήσει το facelift του Renault Megane που θα έχει και plug in υβριδική έκδοση και του οποίου το επίσημο ντεμπούτο θα γίνει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Advertisement
Advertisement

Ο «κατασκοπευτικός» φακός, συνέλαβε στη φάση των δοκιμών το καμουφλαρισμένο πρωτότυπο του ανανεωμένου Renault Megane. Η τέταρτη γενιά του Γαλλικού μοντέλου, ανανεώνεται, για να συνεχίσει να είναι ανταγωνιστικό απέναντι στα υπόλοιπα κραταιά μοντέλα της μικρομεσαίας κατηγορίας. Το πρωτότυπο του ανανεωμένου Megane, εντοπίστηκε στη Σουηδία με το σχετικό καμουφλάζ, κάνοντας μέρος των δοκιμών εξέλιξης σε περιβάλλον με ακραίες θερμοκρασίες.

Advertisement
Advertisement

Όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις της ανανέωσης στο μέσο της «εμπορικής ζωής» ενός αυτοκινήτου, το Megane θα ανανεωθεί με αλλαγές στη σχεδίαση των φωτιστικών σωμάτων εμπρός και πίσω, ενώ από όσο μπορούμε να διακρίνουμε, θα υπάρχου και αλλαγές στους προφυλακτήρες. Στο εσωτερικό, οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ανανέωση αισθητική που θα αφορά τον πίνακα των οργάνων αλλά και την κεντρική οθόνη που θα δίνει πρόσβαση στις διάφορες λειτουργίες του infotainment.

Το σημαντικότερο νέο που θα φέρει η ανανέωση του μοντέλου όμως, θα είναι η ύπαρξη plug in υβριδικής έκδοσης, πρωτότυπο της οποίας είχε εντοπιστεί νωρίτερα μέσα στο 2019 να δοκιμάζεται καμουφλαρισμένο, με τη θυρίδα για την υποδοχή του καλωδίου φόρτισης να «προδίδει» τη μελλοντική έκδοση του Megane. Δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες για το υβριδικό σύνολο που θα χρησιμοποιεί το μοντέλο, πέραν του ότι θα έχει τη δυνατότητα για κίνηση με χρήση αποκλειστικά της ηλεκτρικής ενέργειας για περίπου 50 χιλιόμετρα όταν θα είναι πλήρως φορτισμένες οι μπαταρίες.

Advertisement

Τα αποκαλυπτήρια του ανανεωμένου Megane και των νέων εκδόσεών του, αναμένεται να πραγματοποιηθούν στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης που είναι προγραμματισμένο να γίνει τον ερχόμενο Μάρτιο.

Advertisement