Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Με ηλεκτρικό σύστημα κίνησης το νέο Opel Corsa OPC

Ελλάδα 2:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Με ηλεκτρικό σύστημα κίνησης το νέο Opel Corsa OPC

ΝΕΑ

Με ηλεκτρικό σύστημα κίνησης το νέο Opel Corsa OPC

ΝΕΑ

Η νέα γενιά του Opel Corsa αναμένεται να παρουσιαστεί μέχρι τα τέλη της χρονιάς και πλέον, η κορυφαία του έκδοση OPC θα επιστρέψει έχοντας όμως για πρώτη φορά ηλεκτρικό σύστημα κίνησης.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με δηλώσεις του Προέδρου της Opel, Michael Lohscheller στο βρετανικό AutoExpress, η γερμανική εταιρεία θα μας φέρει πολλές εκπλήξεις γενικότερα στη γκάμα της, εκμεταλλευόμενη τις δυνατότητες των ηλεκτρικών κινητήρων στο πεδίο των επιδόσεων – εκτός βέβαια από το δεδομένο οικολογικό τους πλεονέκτημα.

Κατά συνέπεια, θα δούμε στο μέλλον σπορ εκδόσεις των νέων Opel με ηλεκτρικά μοτέρ και μια από αυτές αναμένεται να είναι και το καινούργιο Opel Corsa OPC. Το νέο μοντέλο θα λανσαριστεί το 2021 και θα απευθυνθεί στους λάτρεις της σπορ οδήγησης.

Όμως, εκτός από το νέο Opel Corsa OPC, η γερμανική εταιρεία θα φέρει πολύ σύντομα και τις πρώτες «ηλεκτροποιημένες» εκδόσεις των μοντέλων της. Έτσι, στα τέλη του 2019 θα λανσαριστεί η plug-in υβριδική έκδοση του Opel Grandland X, στις αρχές του 2020 το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό Corsa της ιστορίας, ενώ μια ηλεκτρική έκδοση του Vivao θα προστεθεί επίσης στη γκάμα.

Advertisement
Advertisement

Ηλεκτρική έκδοση θα έχει και η επόμενη γενιά του Opel Mokka X, η οποία αναμένεται να παρουσιαστεί προς τα τέλη του 2020.