Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Με Ecoboost το νέο Ford Bronco

Ελλάδα 16:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Με Ecoboost το νέο Ford Bronco

ΝΕΑ

Με Ecoboost το νέο Ford Bronco

ΝΕΑ

Μέσα στο 2020 θα παρουσιαστεί η νέα γενιά του Bronco, την οποία η Ford θα εφοδιάσει με τον twin-turbo V6 Ecoboost των 2,7 λίτρων .

Advertisement
Advertisement

Η επίσημη παρουσίαση του αυτοκινήτου αναμένεται να γίνει μέσα στο δεύτερο τρίμηνο του έτους που διανύουμε. Ο προάγγελος της νέας αυτής έκδοσης του Bronco, εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 2017 στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ και τώρα έχουμε πλέον τις πρώτες πληροφορίες που αφορούν το μοντέλο της Ford. Σύμφωνα με αυτές λοιπόν, το νέο Ford Bronco θα εφοδιάζεται με τον twin-turbo Ecoboost των  2,7 λίτρων που είναι 6κύλινδρος σε διάταξη V.

Advertisement
Advertisement

Ο κινητήρας αυτός στην προκειμένη περίπτωση, θα συνδυάζεται με το 10άρι αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων της εταιρείας. Από την άλλη βέβαια, σε ότι αφορά τις εκδόσεις του αυτοκινήτου, δεν αποκλείεται να δούμε και κάποια από αυτές να λανσάρονται με τον V8- σε κάποια έκδοση που κατά πάσα πιθανότητα θα λέγεται Bronco Raptor. Ο V6 Ecoboost των 2,7 λίτρων αποδίδει, στο F150 που ήδη τοποθετείται, 325 ίππους, ενώ στο Edge ST αποδίδει 335 ίππους.