Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Με δύο πρωτότυπα SUV συστήνεται η Great Wall στην Ινδία

Ελλάδα 7:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Με δύο πρωτότυπα SUV συστήνεται η Great Wall στην Ινδία

ΝΕΑ

Με δύο πρωτότυπα SUV συστήνεται η Great Wall στην Ινδία

ΝΕΑ

Η κινέζικη Great Wall Motor θα κάνει πρεμιέρα στην αγορά της Ινδίας στην έκθεση Auto Expo 2020 παρουσιάζοντας δύο πρωτότυπα SUV, τα Haval Concept H και Haval Vision 2025.

Advertisement
Advertisement

Η Great Wall βάζει στο στόχαστρο την φθηνή αλλά με μεγάλο όγκο πωλήσεων αγορά της Ινδίας κάνοντας την πρεμιέρα της στην μεγάλη έκθεση Auto Expo 2025 στην οποία θα παρουσιάσει δύο πρωτότυπα SUV.

Το πρώτο από αυτά είναι το Haval Concept H, ένα μεγάλο 5θέσιο SUV το οποίο φαίνεται αρκετά συγγενικό στο Haval H7 που εκτός από την Κίνα πωλείται ήδη και στην Ρωσία. Αξίζει να σημειώσουμε πως το Η7 πωλείται με 1.500άρη και 2.0λιτρο υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα ενώ και στις δύο περιπτώσεις η μετάδοση γίνεται μέσω αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων.

Advertisement
Advertisement

Αντίστοιχα το Haval Vision 2025 έκανε το ντεμπούτο του την περασμένη χρονιά στην παγκόσμια βιομηχανική έκθεση της Σαγκάη και αποτελεί ένα δείγμα της σχεδιαστικής φιλοσοφίας αλλά και πρόδρομος των τεχνολογιών διασύνδεσης και αυτόνομης οδήγησης που θα δούμε στο μέλλον από την κινέζικη εταιρία. Μάλιστα κατά την παρουσίαση του πρωτοτύπου οι άνθρωποι της εταιρίας είχαν τονίσει πως η τεχνολογία που θα φέρει το αυτοκίνητο παραγωγής θα του επιτρέπει να παίζει το ρόλο ενός μέσου μεταφοράς και παράλληλα ενός κινούμενου χώρου εργασίας, ψυχαγωγίας αλλά και χαλάρωσης.