Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Με αυτό το κιτ πας με το SUV σου για κάμπινγκ

Ελλάδα 12:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Με αυτό το κιτ πας με το SUV σου για κάμπινγκ

ΝΕΑ

Με αυτό το κιτ πας με το SUV σου για κάμπινγκ

ΝΕΑ

Αντί να κουβαλάς σκηνή, ψυγειάκια και στρώμα, γιατί να μην τα έχεις όλα σε ένα με αυτήν την πρόταση;

Advertisement
Advertisement

Έχουμε δει στο παρελθόν πτυσσόμενη κουζίνα σε ηλεκτρικό pickup, ακόμα και πτυσσόμενο… σινεμά. Οπότε, το να μαθαίνεις για ένα κιτ το οποίο συμπεριλαμβάνει κουζίνα και προαιρετικά κρεβάτι και μαξιλάρια για να κάνεις κάμπινγκ, ακούγεται πιο φυσιολογικό.

Αυτήν την πρόταση φέρνει τώρα η Van Lab για τους κατόχους SUV. Πρόκειται για μία συρόμενη κατασκευή η οποία είναι έτσι φτιαγμένη, ώστε να ταιριάζει στα περισσότερα SUV της αγοράς, από τα μικρομεσαία έως τα πιο μεγάλα. Η εταιρεία μάλιστα, αναφέρει ενδεικτικά μερικά μοντέλα στα οποία κουμπώνει αυτός ο εξοπλισμός.

Αποτελείται από δύο βασικά μέρη. Ο αγοραστής μπορεί αν θέλει να επιλέξει μόνο το κουζινάκι, το οποίο υπάρχει ως εξωτερικός εξοπλισμός του αυτοκινήτου και είναι προσβάσιμος από το πίσω μέρος.

Advertisement
Advertisement

Το κιτ με το κουζινάκι, διαθέτει δύο συρτάρια και τα οποία είναι πολυχρηστικά. Μεταξύ άλλων, μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για να ακουμπήσει κανείς το πιάτο του και να φάει. Διατίθεται επίσης ψυγειάκι, όπως και δύο αναδιπλούμενοι μικροί πάγκοι. Όλα τα μέρη της κουζίνας είναι κατασκευασμένα από ξύλο Birch Plygood και συνολικά ζυγίζει περίπου 29 κιλά.

Εάν κάποιος θέλει έξτρα εξοπλισμό, δηλαδή την πλατφόρμα που γίνεται το «κρεβάτι» του κάμπινγκ, πρέπει φυσικά να πληρώσει έξτρα. Η πλατφόρμα αποτελείται από τέσσερα μέρη και σχηματίζει ένα επίπεδο διπλό κρεβάτι.

Βέβαια, για να συναρμολογηθεί και να τοποθετηθεί στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, πρέπει τα πίσω καθίσματα να μπορούν να διπλωθούν εντελώς ή να είναι αφαιρούμενα. Το μόνο πρόβλημα για τους κάμπερς, μάλλον θα είναι ο ελάχιστος χώρος που θα έχουν πάνω από τα κεφάλια τους όταν θα κοιμούνται.

Advertisement

Το κιτ είναι διαθέσιμο προς παραγγελία μέσω του σάιτ της Van Lab και η τιμή μόνο για την κουζίνα είναι στις 1.950 δολάρια. Με το κρεβάτι, η τιμή αυξάνεται στις 2.350, ενώ τα ειδικά μαξιλάρια κοστίζουν έξτρα 450 δολάρια.