Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Με 7άρι χειροκίνητο το Ford Bronco

Ελλάδα 17:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Με 7άρι χειροκίνητο το Ford Bronco

ΝΕΑ

Με 7άρι χειροκίνητο το Ford Bronco

ΝΕΑ

Η τελευταία «διαρροή» που αφορά στο νέο Bronco της Ford, έχει να κάνει τόσο με την αισθητική του αμαξώματος που επιβεβαιώνεται πως θα είναι ιδιαίτερα boxy, όσο και με την ύπαρξη χειροκίνητου κιβωτίου με 7 σχέσεις στη διάθεση του οδηγού.

Advertisement
Advertisement

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο, το Bronco θα έχει χειροκίνητο κιβώτιο επτά ταχυτήτων, με την επιπλέον σχέση να μην είναι «μετά» την 6η αλλά να αφορά την ιδιαίτερα «κοντή» σχέση που απαιτούν οι… αναρριχήσεις στις διαδρομές μακριά από την άσφαλτο. Στον επιλογέα, η επιπλέον σχέση, σημειώνεται κάτω από την όπισθεν, αριστερά και κάτω, «εκτός» δηλαδή από το κλασικό πλέον «χτένι» των 6 σχέσεων που προορίζονται κυρίως για χρήση στην άσφαλτο.

Advertisement
Advertisement

Όπως και στο Wrangler Rubicon, έτσι και εδώ, η επιλογή της «C» (για “Crawler”) ενεργοποιεί το κλείδωμα των διαφορικών αλλά και το «λύσιμο» της αντιστρεπτικής για μεγαλύτερη ελευθερία άρθρωσης στην ανάρτηση. Το Bronco από την πλέον πρόσφατη «διαρροή», προκύπτει πως θα εφοδιάζεται με τον τετρακύλινδρο Ecoboost κινητήρα των 2,3 λίτρων- τον οποίο χρησιμοποιεί και το Ranger πάνω στο οποίο είναι «χτισμένο» το Bronco- αποδίδοντας 274 ίππους.

Ακόμα περιμένουμε να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν οι φήμες για ένα ακόμα κινητήρα EcoBoost V6 2,7 λίτρων με 330 ίππους απόδοση. Σίγουρα όμως, όπως και να έχει, σε ότι αφορά τη μετάδοση, το Bronco θα εφοδιάζεται είτε με το 7άρι χειροκίνητο, είτε με το 10άρι αυτόματο της Ford.

Advertisement