Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Με 450 PS η BMW M2 CS

Ελλάδα 16:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Με 450 PS η BMW M2 CS

ΝΕΑ

Με 450 PS η BMW M2 CS

ΝΕΑ

Η δυνατότερη εκδοχή της M2 από τη BMW, αναμένεται να παρουσιαστεί σε λίγους μήνες στο L.A. και θα αποδίδει 450 ίππους.

Advertisement
Advertisement

 

Η BMW κρατά όπως φαίνεται για το τέλος της εμπορικής πορείας της M2 (φωτό) τη δυνατότερη εκδοχή του μοντέλου. Με 450 ίππους, η BMW M2 CS αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στην Έκθεση Αυτοκινήτου του L.Α. τον ερχόμενο Νοέμβριο, προκαλώντας ανατριχίλες στους απανταχού petrolheads. Θυμίζουμε πως η μέχρι στιγμής δυνατότερη έκδοση του μοντέλου είναι η M2 Competition που αποδίδει 405 ίππους.

Advertisement
Advertisement

Ο κινητήρας του αυτοκινήτου θα είναι ο ίδιος 3λιτρος 6κύλινδρος σε σειρά. Η μετάδοση θα είναι είτε με χειροκίνητο 6άρι, είτε με αυτόματο 7άρι διπλού συμπλέκτη. Στο βασικό εξοπλισμό της CS, της πιο hardcore εκδοχής της BMW M2, θα είναι επίσης οι ζάντες ελαφρού κράματος 19 ιντσών αλλά και τα κεραμικά φρένα. Όπως και στις παλιότερες αντίστοιχες εκδόσεις, το ανθρακόνημα συναντάται και σε πολλά τμήματα του αμαξώματος (καπό, οροφή, εμπρός spoiler, πίσω αεροτομή και διαχύτης, καθώς και οι εξωτερικοί καθρέπτες αλλά και οι χειρολαβές των θυρών).

Advertisement

Αντίστοιχα και στην καμπίνα θα είναι εκτενής η χρήση του ανθρακονήματος. Η κεντρική κονσόλα με το «γυμνό» ανθρακόνημα θα δίνει τον τόνο για το sport ύφος της καμπίνας, με τα επενδεδυμένα από αλκαντάρα καθίσματα και το τιμόνι να έχουν το ίδιο ύφος. Μέχρι στιγμής οι πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει κάνουν λόγο για περιορισμένη παραγωγή (τουλάχιστον σε πρώτο χρόνο) που δεν θα ξεπερνά τις 2.000 μονάδες, ενώ οι παραδόσεις στους αγοραστές της CS θα αρχίσουν το καλοκαίρι του 2020.

Advertisement