Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Με 310 PS ο 2.3 EcoBoost της Mustang

Ελλάδα 1:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Με 310 PS ο 2.3 EcoBoost της Mustang

ΝΕΑ

Με 310 PS ο 2.3 EcoBoost της Mustang

ΝΕΑ

Την οριστική ισχύ των κινητήρων της νέας Mustang ανακοίνωσε η Ford, όμως για το ευρωπαϊκών προδιαγραφών αυτοκίνητο παραμένουμε στα… τυφλά. Η νέα Mustang θα λανσαριστεί στην Ευρώπη το 2015, τόσο ως coupe όσο και ως convertible.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Η Mustang που θα κυκλοφορήσει στην αγορά της Βόρειας Αμερικής εφοδιάζεται είτε με τον 5λιτρο V8, απόδοσης 435 PS, είτε με τον 2.3 EcoBoost, ισχύος 310 PS. Και οι δύο κινητήρες θα είναι διαθέσιμοι στην Ευρώπη, όμως τα οριστικά τους τεχνικά χαρακτηριστικά θα τα μάθουμε πιο κοντά στο λανσάρισμα του αυτοκινήτου, όταν και θα ομολογκαριστεί.

Στάνταρ στην ευρωπαϊκή Mustang θα είναι οι δίσκοι διαμέτρου 352 mm εμπρός και 330 mm πίσω για την έκδοση 2.3 EcoBoost (με τετραπίστονες δαγκάνες εμπρός) και διαμέτρου 380 mm εμπρός/330 mm πίσω για την 5.0 V8 (με εξαπίστονες δαγκάνες). Στο βασικό εξοπλισμό θα παρέχονται επίσης τα ειδικά ρυθμισμένα ελατήρια και αμορτισέρ, το σύστημα ψύξης για «βαριά» χρήση του αυτοκινήτου σε πίστα, αλλά και η πιο παχιά πίσω αντιστρεπτική ράβδος. Διαφορετικές θα είναι επίσης οι ρυθμίσεις στο ABS, το ESP και την ηλεκτρική υποβοήθηση του τιμονιού.

Advertisement
Advertisement