Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Με 3 αυτοκίνητα στο Goodwood η Singer

Ελλάδα 17:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Με 3 αυτοκίνητα στο Goodwood η Singer

ΝΕΑ

Με 3 αυτοκίνητα στο Goodwood η Singer

ΝΕΑ

Για να γιορτάσει την επέτειο των 10 χρόνων της, η Singer θα έχει στο Goodwood, 3 ξεχωριστές προτάσεις για Porsche 911 με τις περίφημες πλέον περιποιήσεις της.

Advertisement
Advertisement

 

Για τα 10 χρόνια της δραστηριοποίησης στην αναβάθμιση Porsche 911, η Singer ετοιμάζεται να κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία της στο Goodwood με 3 αυτοκίνητα. Το DLS που θα έχει και ειδικό χρωματισμό στο αμάξωμά του για την περίσταση, είναι το αυτοκίνητο που έχει για δειγματισμό στους υποψήφιους πελάτες της η Singer. Δίπλα του, στο Goodwood Festival of Speed, θα είναι και δύο ακόμα παραλλαγές.

Advertisement
Advertisement

Με την ονομασία «Sussex», η πρόταση της Singer αφορά μια 911 που μπορεί να καλύψει από τις ανάγκες της καθημερινής μετακίνησης, έως τις «βόλτες» από τις πίστες της εκάστοτε περιοχής. Χαρακτηριστικό της έκδοσης είναι τα «αχνά» αυτοκόλλητα που έχουν διαμήκεις γραμμές που «τρέχουν» το αμάξωμα αλλά και αναφορές στο όνομα του μοντέλου. Ο κινητήρας της έκδοσης Sussex, είναι ο boxer εξακύλινδρος με χωρητικότητα 4,0 λίτρων και την κεραμική εισαγωγή αέρα.

Advertisement

Η άλλη πρόταση, ακούει στο όνομα «Mullholland» και θα είναι στο FoS με Blue Blood χρώμα, συνθετικά πίσω παράθυρα (παρμπρίζ και πλαϊνά) και μεγάλη σταθερή αεροτομή. Χαρακτηριστικό της έκδοσης είναι η απουσία κάθε μορφής «ευκολίας» έτσι όπως έχει καθιερωθεί να λέγεται ο κλιματισμός, το ηχοσύστημα, οι επενδύσεις των θυρών, ακόμα και η ηχομόνωση. Ο κινητήρας και εδώ είναι ο 4λιτρος 6κύλινδρος boxer που συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων.

Advertisement