Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Με 237 km/h έτρεχε ο Χοσέ Αντόνιο Ρέγες!

Ελλάδα 13:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Με 237 km/h έτρεχε ο Χοσέ Αντόνιο Ρέγες!

ΝΕΑ

Με 237 km/h έτρεχε ο Χοσέ Αντόνιο Ρέγες!

ΝΕΑ

Η πολύ υψηλή ταχύτητα με την οποία κινούνταν σε συνδυασμό με το σκάσιμο ενός ελαστικού, φαίνεται ότι ήταν οι λόγοι για τους οποίους συνέβη το μοιραίο ατύχημα στο οποίο σκοτώθηκε το Σάββατο ο γνωστός Ισπανός ποδοσφαιριστής Χοσέ Αντόνιο Ρέγες.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας που δημοσιεύσει η εφημερίδα Mundo Deportino, υπαίτιο για το δυστύχημα του Ρέγες ήταν το σκάσιμο ενός από τα ελαστικά της Mercedes S550 look Brabus των 380 ίππων που οδηγούσε.

Το γεγονός αυτός σε συνδυασμό με την υψηλή ταχύτητα που είχε αναπτύξει με το αυτοκίνητό του ο Ρέγες (237 km/h), οδήγησε στην πλήρη απώλεια του ελέγχου της S550 και στη συνέχεια, στην πρόσκρουσή της πάνω στα προστατευτικά κιγκλιδώματα της εθνικής οδού A376 στην οποία κινούνταν, την ανατροπή της και την άμεση πρόκληση πυρκαγιάς.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα πάντα με τα πρώτα στοιχεία των Ισπανικών αρχών από τον τόπο του δυστυχήματος, τα ελαστικά της S550 δεν είχαν τη σωστή πίεση, αφού ο Ρέγες είχε πολύ καιρό να χρησιμοποιήσει το αυτοκίνητο.

Θυμίζουμε ότι εκτός από τον Ισπανό ποδοσφαιριστή, στο αυτοκίνητο επέβαιναν ο ξάδερφός του Τζόναθαν Ρέγες που επίσης βρήκε τραγικό θάνατο, αλλά και ο έτερος ξάδερφός του Χουάν Μανουέλ Καλντερόν, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο της Ισπανίας.

Όπως αποδεικνύεται λοιπόν για μια ακόμη φορά δυστυχώς με τον πλέον τραγικό τρόπο, τα ελαστικά παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο για την ασφάλειά μας και θα πρέπει πάντα να προσέχουμε να τα έχουμε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, ιδίως πριν από ένα ταξίδι. Δεν πρέπει να αμελούμε την πίεσή τους και να την ρυθμίζουμε σύμφωνα πάντα με το ταμπελάκι του κατασκευαστή που βρίσκεται πάνω στο αυτοκίνητο, ενώ πρέπει να φροντίζουμε ώστε να τα αλλάζουμε όταν πρέπει και να μην τα χρησιμοποιούμε όταν είναι φθαρμένα.

Advertisement

Δείτε το video από τον τόπο του δυστυχήματος:

Advertisement