Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

McLaren: Συλλογή “Racing Through The Ages” από την MSO

Ελλάδα 4:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

McLaren: Συλλογή “Racing Through The Ages” από την MSO

ΝΕΑ

McLaren: Συλλογή “Racing Through The Ages” από την MSO

ΝΕΑ

Η McLaren Beverly Hills ανέλαβε μια ειδική συλλογή αυτοκινήτων μέσω του τμήματος MSO, το οποίο ονομάστηκε ‘Racing Through the Ages’. Η συλλογή και τα τρία θέματα (Muriwai, Papaya Spark και Sarthe Grey) αντιπροσωπεύουν σημαντικές περιόδους στην ιστορία των αγωνιστικών αυτοκινήτων.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ

Κάθε θέμα αντιπροσωπεύεται τόσο από την 570S Coupe όσο και από τη Spider 570S, ενώ συνολικά αποτελείται από έξι αυτοκίνητα. Προς το παρόν, η McLaren Beverly Hills είναι σε καλό δρόμο για να γίνει η πρώτη αγωνιστική έκδοση με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την MSO. Και τα έξι αυτοκίνητα διαθέτουν ένα ειδικά σχεδιασμένο, τοποθετημένο πτερύγιο και διαθέτουν μια αγωνιστική λωρίδα GT4 στο καπό και στην οροφή. Διαθέτουν επίσης το μαύρο πακέτο MSO Defined Black, τους σφυρήλατους τροχούς των 10 ακτίνων και το σύστημα εξαγωγής MSO Defined Titanium SuperSports.

McLaren-mso-racing-through-the-ages-collection-tsiro-530

Advertisement
Advertisement

Στο εσωτερικό, η λωρίδα GT4 είναι ενσωματωμένη στην πλάτη του καθίσματος και το λογότυπο MSO είναι ραμμένο στο προσκέφαλο, για να ακολουθήσει το logo McLaren Orange 12 στο τιμόνι. Οι ιδιοκτήτες θα έχουν επίσης μια ταμπέλα που αναγράφει ‘1 από τα 6 – Racing Through the Ages’ και ένα κλειδί βαμμένο στο ίδιο χρώμα με το εξωτερικό του αυτοκινήτου. Το χρώμα Muriwai White της συγκεκριμένης θεματολογίας εμπνέεται από τα λευκά/μπλε κύματα που σκάνε στην παραλία Muriwai στη Νέα Ζηλανδία, όπου ο Bruce McLaren αγωνίστηκε στην πρώτη του κούρσα όταν ήταν μόλις 15 χρονών. Το Muriwai ήταν επίσης το όνομα του σπιτιού που πήγε για να χτίσει στο Woking, το οποίο χαρακτηριζόταν από ένα λευκό εξωτερικό χρώμα και μπλε ρολά.

Στο αυτοκίνητο, το χρώμα μπορεί να δει κανείς στις λεπτομέρειες της πίσω πτέρυγας, η οποία έρχεται επίσης με το λογότυπο McLaren Orange ‘Speedy Kiwi’.

McLaren-mso-racing-through-the-ages-collection-tsiro-640