Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

McLaren Senna με 1000 ίππους από την Hennessey

Ελλάδα 19:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

McLaren Senna με 1000 ίππους από την Hennessey

ΝΕΑ

McLaren Senna με 1000 ίππους από την Hennessey

ΝΕΑ

Η ήδη εξωτική McLaren Senna αγγίζει τα όρια του εξωφρενικού με την κατάλληλη φροντίδα της Hennessey.

Advertisement
Advertisement

Δεν υπάρχει απολύτως καμία αμφιβολία πως η McLaren Senna είναι ένα από τα ταχύτερα hypercar του πλανήτη τόσο στο δρόμο και ακόμα περισσότερο στην πίστα. Παρόλα αυτά η Hennessey θεώρησε καλό να εξελίξει ένα πακέτο αναβάθμισης προκειμένου να της δώσει ακόμα μεγαλύτερη ισχύ.

Το πακέτο HPE1000 αποτελείται από μεγαλύτερους υπερτροφοδότες, νέο σύστημα ψύξης, πιο ελεύθερη εισαγωγή, νέα εξάτμιση και αναβαθμισμένη χαρτογράφηση με την υπογραφή της Motec. Αλλαγές έχουν γίνει μάλιστα και στο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη επτά σχέσεων προκειμένου να αποκτήσει την αντοχή που χρειάζεται η αναβαθμισμένη ισχύς του V8 των 4.0 λίτρων κινητήρα.

Αν και η Hennessey δεν έχει ανακοινώσει ακόμα επίσημες τιμές σχετικά με την απόδοση ισχυρίζεται πως το πακέτο μπορεί εύκολα να δώσει 1000 ίππους, κάτι που σημαίνει μια αύξηση που ξεπερνά τους 200 ίππους σε σχέση με τον εργοστασιακό κινητήρα. Παράλληλα πάντως η Hennessey προσφέρει και ένα πιο «ήπιο» πακέτο αναβάθμισης το οποίο φθάνει μόλις τους…900 ίππους! Πάντως αξίζει να σημειώσουμε πως η βελτίωση συνοδεύεται από την εγγύηση τριών ετών ή 50.000 χιλιομέτρων η οποία προσφέρεται και σε όλες τις υπόλοιπες αναβαθμίσεις που προσφέρει.

Advertisement
Advertisement