Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: McLaren 12C Spider Vs. Snowboarder

Ελλάδα 9:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: McLaren 12C Spider Vs. Snowboarder

ΝΕΑ

Video: McLaren 12C Spider Vs. Snowboarder

ΝΕΑ

Ο οδηγός αγώνων Ρις Μίλεν βρέθηκε πίσω από το τιμόνι μίας McLaren MP4-12 C Spider σε μία μονομαχία… έντονων συγκινήσεων αλλά χαμηλών θερμοκρασιών!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Πεδίο μάχης; Το «Loveland Pass», ένα θρυλικό ορεινό πέρασμα στα Rocky Mountais του Κολοράντο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Το ψηλότερο στον κόσμο αφού η οδική διαδρομή απλώνεται σε υψόμετρο 3.665 μέτρων. Πάγος παντού και η θερμοκρασία υπό το μηδέν.

Αυτός… άσος του βολάν, με ρεκόρ στη θρυλική ανάβαση Pikes Peak, πρωταθλητής Formula Drift το 2005 και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Drift τρία χρόνια αργότερα. Ο Μίλεν που έχει χρησιμοποιήσει τις δεξιότητες του και σε πολλές κινηματογραφικές περιπέτειες όπως το «Fast and Furious» και ο «Indiana Jones», χαλιναγωγεί υπό δύσκολες συνθήκες (και με ανοιχτή οροφή) το βρετανικό θηρίο.

Advertisement
Advertisement

Με V8 χωρητικότητας 3.8 lt αποδίδει 625 PS που περνάνε στους τροχούς μέσω 7τάχυτου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη SSG και όλα τα ηλεκτρονικά βοηθήματα να δουλεύουν υπερωρίες για να συμπαραστέκονται στην δραματική προσπάθεια να κρατήσει τη 12C Spider εντός δρόμου, ο Νεοζηλανδός καλείται να επικρατήσει της Σανέλ Σλάντικς που είναι… άσος στο snowboard.

Απολαύστε τους να κάνουν επίδειξη των δυνατοτήτων τους, σε μαγευτικά τοπία, σε ένα εντυπωσιακό βίντεο με το οποίο η McLaren Automotive σηματοδότησε την έναρξη των πωλήσεων του συγκεκριμένου μοντέλου στην άλλη άκρη του Ατλαντικού ωκεανού.

zp8497586rq