Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Απόβαση McLaren στην Κίνα

Ελλάδα 16:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Video: Απόβαση McLaren στην Κίνα

ΝΕΑ

Video: Απόβαση McLaren στην Κίνα

ΝΕΑ

Με μία εντυπωσιακή περίληψη 132 δευτερολέπτων από τους αγωνιστικούς της θριάμβους και τα τεχνολογικά της επιτεύγματα, η McLaren συστήνεται στην αγορά της Κίνας. ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanAuto)

Advertisement
Advertisement

Ήταν εύλογη και αναμενόμενη κίνηση από πλευράς τη βρετανικής εταιρείας, αφού πρόκειται για μία τεράστια αγορά – τη μεγαλύτερη πλέον στον πλανήτη. Θα ανοίξουν λοιπόν τέσσερις αντιπροσωπείες της McLaren Automotive: στο Πεκίνο, τη Σαγκάη, τη Γκουανγζού και την Τσενγκντού. Με αυτές, θα έχει πλέον 45 ανά τον κόσμο.

Το 2012 η McLaren πούλησε 1400 οχήματα, το 80% των οποίων εκτός Μεγάλης Βρετανίας. Με τις MP4-12C, MP4-12C Spider και φυσικά με την ολοκαίνουρια P1, ελπίζει η απόβαση στην Κίνα να προκαλέσει σημαντική αύξηση σε αυτόν – τον ήδη ικανοποιητικό δεδομένης της εποχής αριθμό.

Ο Πρόεδρος του McLaren Group και της McLaren Automotive, Ρον Ντένις, δήλωσε σχετικά: «Είμαι πολύ υπερήφανος που αντιπροσωπεύω την εταιρεία μας κατά τη σύσταση της McLaren Κίνας. Τις τελευταίες δεκαετίες, η McLaren έχει εξελιχθεί σε μία κορυφαίου επιπέδου και προηγμένης καινοτόμου τεχνολογίας εταιρεία, που ποτέ δεν φοβήθηκε τις προκλήσεις. Αυτή τη προσέγγιση έχουμε χρησιμοποιήσει και σε όλα τα αυτοκίνητά μας, στα οποία εφαρμόζουμε κορυφαία τεχνολογία, με στόχο τις απόλυτες επιδόσεις».

Advertisement
Advertisement