Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

McLaren 570GT MSO Cabbeen Collection: Το νέο δημιούργημα της MSO

Ελλάδα 10:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

McLaren 570GT MSO Cabbeen Collection: Το νέο δημιούργημα της MSO

ΝΕΑ

McLaren 570GT MSO Cabbeen Collection: Το νέο δημιούργημα της MSO

ΝΕΑ

Το τελευταίο δημιούργημα του ειδικού τμήματος MSO (McLaren Special Operations) της McLaren είναι πέντε ιδιαίτερα μοντέλα βασιζόμενα στην 570GT, τα οποία διαθέτουν μοναδικά σχέδια, επιμελημένα από τον Κινέζο σχεδιαστή ρούχων Mr. Cabbeen.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΑΤΗ

Advertisement
Advertisement

Η McLaren συνεχίζει να μας προσφέρει ειδικές εκδόσεις με βάση το μοντέλο της 570S. Μετά τις 570S Spider Canada Comission και 570S Spider Design Edition, ήρθε η ώρα της 570GT MSO Cabbeen Collection, που παρουσιάζεται αυτές τις ημέρες στην Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Πεκίνου. Η συγκεκριμένη έκδοση του βρετανικού supercar σηματοδοτεί την αρχή της συνεργασίας ανάμεσα στη McLaren και τον σχεδιαστή Mr. Cabbeen, διαθέτοντας μοναδικά χαρακτηριστικά. Και τα πέντε συνολικά μοντέλα που θα διατεθούν είναι βαμμένα σε μαύρο χρώμα Obsidian Black, στα πλαϊνά του αμαξώματος κυριαρχεί το σχέδιο του σήματος-κατατεθέν της Κίνας, που δεν είναι άλλο από τον χρυσό δράκο, ο οποίος  θεωρείται σημαντικό στοιχείο της πολιτιστικής κληρονομιάς της χώρας. Επίσης, δεν λείπουν οι βαμμένες σε χρυσό χρώμα Gloss Speedline Gold ζάντες 19 και 20 ιντσών, αλλά και οι δαγκάνες των φρένων.

9167-McLaren+570GT+Cabbeen+Collection.03_light-chariatis-530

Τα σχεδιαστικά στοιχεία με βάση τον δράκο υπάρχουν και μέσα στην καμπίνα της μοναδικής McLaren 570GT MSO Cabbeen Collection, τόσο σε χρυσό κέντημα στο κεντρικό τούνελ από alcantara, όσο και στον χώρο των αποσκευών. Κάτω από το καπό παραμένει ο V8 twin-turbo κινητήρας των 3,8 lt, που αποδίδει 570 PS και 61,2 kgm ροπής που μεταφέρονται στον πίσω άξονα μέσω ενός 7 σχέσεων αυτόματου κιβωτίου SSG. Ανάλογες είναι και οι επιδόσεις, με το 0-100 km/h να επιτυγχάνεται σε 3,4”, με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 328 km/h.

Advertisement

9165-McLaren+570GT+Cabbeen+Collection.02_light-chariatis-640