Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μαύρο 24ωρο στην Αττική

Ελλάδα 3:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαύρο 24ωρο στην Αττική

ΝΕΑ

Μαύρο 24ωρο στην Αττική

ΝΕΑ

Η Ελλάδα συνεχίζει να θρηνεί στους δρόμους, με την κατάσταση πλέον να είναι απελπιστική…

Advertisement
Advertisement

Συνολικά 6 νεκροί και τρεις σοβαρά τραυματίες είναι ο απολογισμός των Τροχαίων ατυχημάτων μόλις σε ένα 24ωρο και μόνο στην Αττική…

Μέσα σε λίγες ώρες χτες το βράδυ έγιναν τρία τροχαία με τρεις νεκρούς σε Περιστέρι, Πόρτο Ράφτη και Ν. Φιλαδέλφεια

Στη Νέα Φιλαδέλφεια, ένας 49χρονος οδηγός μοτοσυκλέτας έχασε τη ζωή του όταν η μηχανή του συγκρούστηκε με αστικό λεωφορείο. Το δυστύχημα έγινε γύρω στις 9 το βράδυ στην λεωφόρο Δεκελείας, με τον οδηγό να μεταφέρεται άμεσα στην κλινική Παμμακάριστος, όπου και κατέληξε.

Advertisement
Advertisement

Στο Πόρτο Ράφτη, μια 55χρονη οδηγός έχασε επίσης τη ζωή της σε ατύχημα. Το αυτοκίνητό της έπεσε σε κολώνα της ΔΕΗ στο 55ο χλμ της λεωφόρου Μαρκόπουλου λίγο πριν τα μεσάνυχτα. Παρά το γεγονός ότι μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ με τις αισθήσεις της, δυστυχώς κατέληξε τις πρωινές ώρες.

Στο Περιστέρι, η τραγωδία έλαβε χώρα τα ξημερώματα, όταν δύο μοτοσυκλέτες συγκρούστηκαν στην οδό Αγίου Ιεροθέου. Οι αναβάτες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου ο ένας από αυτούς δεν κατάφερε να επιζήσει.

Στην παραλιακή Λεωφόρο Ποσειδώνος, κοντά στον Άγιο Κοσμά, ένα αυτοκίνητο βγήκε εκτός πορείας, ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και συγκρούστηκε με δέντρο. Ευτυχώς, δεν υπήρξαν θύματα.

Advertisement

Χτες 14/12 ένας νεαρός άνδρας 18 ετών και μία γυναίκα 52 ετών έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο στα Σπάτα, ενώ το μεσημέρι στο Φάληρο μια 50χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή του και ένας 60χρονος είναι σοβαρά τραυματίας,  που βρέθηκαν στην τρελή πορεία του ΙΧ το οποίο βγήκε από την πορεία του, χτύπησε πεζούς και συγκρούστηκε με το τραμ.

Οι αρχές διεξάγουν προανάκριση για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έλαβαν χώρα τα ατυχήματα, ενώ η κοινωνία παραμένει συγκλονισμένη από τη συχνότητα και τη σοβαρότητα αυτών των περιστατικών.

Advertisement

ΑΚΟΜΑ:
Ελλάδα: Που καταγράφονται τα περισσότερα τροχαία ατυχήματα;
Ελλάδα: Πήγαινε με 251 χλμ/ώρα – Δείτε το ραντάρ της Τροχαίας

 

 

Advertisement