Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Maserati MC-63: Οδός ονείρων

Ελλάδα 8:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Maserati MC-63: Οδός ονείρων

ΝΕΑ

Maserati MC-63: Οδός ονείρων

ΝΕΑ

Η εταιρία δεν χρειάζεται συστάσεις, έχει δημιουργήσει μερικά από τα πιο θελκτικά τετράτροχα του πλανήτη, αφού πάντρευαν με επιτυχία τις δυνατότητες των supercar με την γήινη καθημερινότητα.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ

Η Maserati MC-63 concept, αποτελεί τέκνο του Andrea Ortile, μάλιστα δεν το κρύβει ούτε ο ίδιος πως πρόκειται για το αντίπαλο δέος της LaFerrari. Εδώ κολλάει η παροιμία, όπου παλεύουν τα βουβάλια…

Η MC-63 δεν θα μπορούσε να μην υιοθετεί ένα σχήμα βγαλμένο από την φαντασία. Το πάτωμα είναι ίδιο με το αντίστοιχο της LaFerrari όπως ακριβώς αναμενόταν.

Advertisement
Advertisement

Το εμπρός μέρος είναι τόσο εντυπωσιακό που δεν θέλεις να ξεκολλήσεις τα μάτια σου από πάνω του. Κυρίως η τεράστια μάσκα θυμίζει καρχαρία, έτοιμο να κατασπαράξει τα πάντα στο πέρασμά του.

maserati-mc-63-concept-640

Πολλοί είναι εκείνοι που θα ανασύρουν από τη μνήμη τους και το αγωνιστικό του Le Man Tipo 63 των προηγούμενων δεκαετιών, σαφώς και δεν έχουν άδικο, τουλάχιστον σε ότι έχει να κάνει με το προφίλ.

Advertisement

Κάτω από το σμιλεμένο αμάξωμα θεωρούμε αυτονόητο πως θα φιλοξενηθεί ότι πιο σύγχρονο μηχανολογικά, με πληθώρα ίππων, σύγχρονα συστήματα δανεισμένα από τα μονοθέσια, αλλά και μέριμνα για το περιβάλλον. Μην ξεχνάμε πως η ανταγωνιστική La Ferrari χρησιμοποιεί έστω και επικουρικά υβριδικό σύστημα.

 

Advertisement