Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Mansory Rolls-Royce Phantom: Χλιδή και 602 ίπποι!

Ελλάδα 20:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Mansory Rolls-Royce Phantom: Χλιδή και 602 ίπποι!

ΝΕΑ

Mansory Rolls-Royce Phantom: Χλιδή και 602 ίπποι!

ΝΕΑ

Δεν υπάρχει τίποτα άλλο να ζητήσετε από ένα αυτοκίνητο που ήδη βρίσκεται στην κορυφή σε κάθε τομέα και δεσπόζει στα προϊόντα πολυτελείας. Η νέα Rolls-Royce Phantom είναι εδώ και προκαλεί τους προύχοντες όλου του κόσμου…

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ

Ας το παραδεχτούμε, αν τα χρήματα δεν είναι ζήτημα και μπορείτε να αντέξετε οικονομικά να ξοδέψετε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σε ένα σύνολο τροχών, οι πιθανότητες είναι να θέλετε μια Rolls-Royce στο γκαράζ σας, δεν έχει σημασία τι άλλο μπορεί να έχετε εκεί. Με αυτό το πνεύμα, παρά τη δημοτικότητα της Cullinan από τότε που βγήκε, η Phantom παραμένει η πεμπτουσία της Rolls-Royce. Ωστόσο, ενώ η βρετανική πολυτελής αυτοκινητοβιομηχανία θα σας επιτρέψει να την προσαρμόσετε όπως επιθυμείτε, ίσως θελήσετε να απευθυνθείτε σε έναν ανεξάρτητο βελτιωτή για να δημιουργήσετε τη Rolls των ονείρων σας.

Advertisement
Advertisement

Εκεί έρχεται η Mansory, με τα ωραία υλικά, την αναβάθμιση επιδόσεων και τα μοναδικά γραφικά, δίνοντας στο πιο επιβλητικό πολυτελές αυτοκίνητο του κόσμου ακόμη περισσότερο οδηγικό στιλ. Τώρα, αν αυτό είναι καλό ή κακό, θα σας αφήσουμε να αποφασίσετε – δεν αρέσουν σε όλους οι προφυλακτήρες, οι πλαϊνές ποδιές.

Mansory-rolls-royce-phantom-tsiro-530

Όσον αφορά το styling, η Mansory αποφάσισε να προσθέσει μερικές λεπτομέρειες στη Phantom προκειμένου να την καταστήσει πιο “ευγενή”. Εκτός από τους μεγαλύτερους τροχούς και τις πλευρικές ποδιές, είναι και η νέα εμπρός ποδιά με την ενσωματωμένη προέκταση της μάσκας, το συγκρατημένο χείλος αεροτομής και το διπλό σύστημα εξάτμισης. Εν τω μεταξύ, το εσωτερικό διαθέτει μόνο τα καλύτερα δέρματα με ραμμένα διαμάντια παρακαλώ, δημιουργώντας μια πιο αποκλειστική ατμόσφαιρα που ενισχύεται περαιτέρω από τις φωτιζόμενες εισόδους και τα εφέ φωτισμού περιβάλλοντος χώρου στο headliner.

Advertisement

Όσον αφορά τις επιδόσεις, ο twin-turbocharged V12 της Phantom έχει ρυθμιστεί να παράγει 610 PS στις 5.100 σ.α.λ. και κορυφαία ροπή 950 Nm, από τα 571 PS και τα 900 Nm ροπής.

Mansory-rolls-royce-phantom-tsiro-640

Advertisement