Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Mansory Cabrera: Επετειακή και συλλεκτική (+video)

Ελλάδα 20:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Mansory Cabrera: Επετειακή και συλλεκτική (+video)

ΝΕΑ

Mansory Cabrera: Επετειακή και συλλεκτική (+video)

ΝΕΑ

Η Cabrera είναι το μοντέλο περιορισμένης παραγωγής με το οποίο η Mansory γιορτάζει τα 30 (πραγματικά 31) χρόνια της.

Advertisement
Advertisement


Όταν η Lamborghini τελείωνε την παραγωγή της Gallardo, η αντικαταστάτρια της έλεγαν πως θα είχε το όνομα Cabrera. Βέβαια όπως όλοι γνωρίζουμε η νέα Baby Lambo ονομάζεται Huracan και το μοντέλο facelift, Huracan Evo.
Η Mansory δεν ξέχασε το όνομα Cabrera, το «αγόρασε» και παρουσιάζει, ένα supercar με τον κινητήρα στο κέντρο, το οποίο βασίζεται στην Aventador SVJ, και μοιράζεται χαρακτηριστικά της αλλά και νέα τμήματα από ανθρακόνημα. Το πιο εντυπωσιακό είναι όμως το πράσινο ματ χρώμα της (Vento Verde).

Οι διαφοροποιήσεις από το μοντέλο… παραγωγής περιλαμβάνουν τα επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα, το εσωτερικό από Alcantara και κάποιες αναβαθμίσεις στον ατμοσφαιρικό V12 (αποδίδει 810 ίππους). Η Cabrera θα βγει σε (πολύ) περιορισμένη παραγωγή σε τρεις μονάδες για όλο τον κόσμο για να γιορτάσει η Mansory, τα 31 (εκείνη τα μετρά 30) χρόνια ύπαρξης της.

Advertisement
Advertisement

Είναι τέσσερα εκατοστά πιο πλατιά από την Aventador SVJ και «φορά» ζάντες ελαφρού κράματος 9×20 και 13×21 ιντσών με ελαστικά Pirelli P-Zero. Ένας διπλός αεροδυναμικός διαχύτης με ένα τεράστιο σπόϊλερ, στο πίσω μέρος, στοχεύει να προσφέρει καλύτερο κράτημα και σταθερότητα στις υψηλές ταχύτητες. Η Mansory ισχυρίζεται πως η Cabrera έχει τελική 355 χιλιόμετρα και κάνει το 0-100 σε 2,6 δευτερόλεπτα, που είναι δύο δέκατα ταχύτερη από την SVJ.

 

Advertisement