Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

M Performance καλούδια για τη νέα BMW M8

Ελλάδα 21:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

M Performance καλούδια για τη νέα BMW M8

ΝΕΑ

M Performance καλούδια για τη νέα BMW M8

ΝΕΑ

Για την coupe αλλά και για την cabrio έκδοση της BMW M8, είναι ήδη διαθέσιμα τα αξεσουάρ της M Performance.

Advertisement
Advertisement

 

Όπως συνηθίζεται από τη BMW, μια αρκετά μεγάλη γκάμα αξεσουάρ της M Performance είναι ήδη διαθέσιμη για τις δύο εκδοχές αμαξώματος του μεγάλου coupe, της Σειράς 8. Όλα τα διαθέσιμα αξεσουάρ έχουν σχεδίαση που παραπέμπει στο αγωνιστικό M8 GTE και στοχεύουν στο να δώσουν τη δυνατότητα στους ιδιοκτήτες του μοντέλου να πετύχουν το απόλυτο customization αλλά και να βελτιώσουν τις επιδόσεις του αυτοκινήτου. Όλα τα προτεινόμενα αξεσουάρ είναι ήδη διαθέσιμα για τις εκδόσεις coupe και cabrio, καθώς και για τις Competition.

Advertisement
Advertisement

Για το αμάξωμα, η BMW προτείνει μια σειρά από πρόσθετες «λεπτομέρειες» από ανθρακόνημα. Σε αυτά περιλαμβάνονται οι επενδύσεις στα μαρσπιέ, η μάσκα εμπρός, καθώς και κάποια διακοσμητικά για τις πλευρές του αμαξώματος. Επιπρόσθετα, στη διάθεση των αγοραστών του μοντέλου, τίθεται και ένα κάλυμμα για τον κινητήρα από ανθρακόνημα- στη θέση του τυπικού πλαστικού. Σε ότι αφορά τις επιδόσεις, η BMW προσφέρει τακάκια για τα φρένα (από την BMW Motorsport), με τα οποία όπως ισχυρίζεται η εταιρεία, μειώνεται η απόσταση ακινητοποίησης αλλά βελτιώνεται και η αίσθηση του πεντάλ.

Advertisement

Το τιμόνι του αυτοκινήτου είναι υπενδεδυμένο με αλκαντάρα ή και από δέρμα σε συνδυασμό με ανθρακονημάτινα μέρη, ενώ από τον κατάλογο των αξεσουάρ της M Performance δε λείπουν και τα paddles για τις αλλαγές των ταχυτήτων από ανθρακόνημα. Φυσικά από έναν τέτοιο κατάλογο που απευθύνεται σε κοινό με συγκεκριμένο mentality απέναντι στο αυτοκίνητό του, δεν θα μπορούσε να λείπει και μια κουκούλα από μαλακό ύφασμα εσωτερικού χώρου.

Advertisement