Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Lynk & Co 03: Με 1,5 turbo

Ελλάδα 5:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Lynk & Co 03: Με 1,5 turbo

ΝΕΑ

Lynk & Co 03: Με 1,5 turbo

ΝΕΑ

Η κινέζικη εταιρεία Lynk & Co παρουσιάζει το νέο της σεντάν μοντέλο, 03, το οποίο έχει σαν βασικό του γνώρισμα την σκαλωτή πλατφόρμα CMA, που ήδη γνωρίζει μεγάλη επιτυχία με το Volvo XC40.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΑΤΗ

Advertisement
Advertisement

Το Lynk & Co 03 θα διαθέτει τους ίδιους τρικύλινδρους και τετρακύλινδρους κινητήρες της γκάμας Drive-E, με κυβισμό 1,5 και 2,0 λίτρων. Επίσης, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να παρουσιαστεί αργότερα και μία plug-in hybrid έκδοση, με κίνηση στους εμπρός τροχούς, ενώ σύμφωνα με πηγές, η εταιρεία σκέφτεται την δημιουργία και μίας αμιγώς ηλεκτροκίνητης έκδοσης του σεντάν μοντέλου, είτε με έναν, είτε με δύο ηλεκτροκινητήρες.

2019-lynk-co-3-sedan-revealed-rides-on-volvo-s-common-module-architecture_3-chariatis-530

Προγραμματισμένo για την αποκάλυψή του τον επόμενο μήνα στο Motor Show του Chengdu, το 03 μοιράζεται οπτικά αρκετά χαρακτηριστικά των 02 και 01. Οι κατακόρυφες λωρίδες LED που βρίσκονται πάνω από τις συστοιχίες των προβολέων, οι λωρίδες χρωμίου που «τρέχουν» κατά μήκος του αμαξώματος, τα πίσω τύπου boomerang φωτιστικά σώματα, είναι ορισμένα από αυτά. Την εικόνα συμπληρώνουν οι δύο ακτινών ζάντες αλουμινίου, οι μεγάλες ποδιές και ο πίσω διαχύτης.

Advertisement

2019-lynk-co-3-sedan-revealed-rides-on-volvo-s-common-module-architecture_2-chariatis-640

Στο εσωτερικό του 03 κυριαρχεί η οθόνη αφής με λογισμικό της Volvo και η γενικότερη  premium σχεδιαστική διάθεση, χωρίς να λείπει ο σπορ χαρακτήρας. Εάν η εταιρεία αποφασίσει να εισάγει το 03 στην Ευρώπη, αναμένεται η παραγωγή του να ξεκινήσει στην μονάδα της Volvo στο Βέλγιο.

Advertisement