Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Λονδίνο δοκιμάζει τα Ford Plug-in υβριδικά Van

Ελλάδα 4:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Λονδίνο δοκιμάζει τα Ford Plug-in υβριδικά Van

ΝΕΑ

Το Λονδίνο δοκιμάζει τα Ford Plug-in υβριδικά Van

ΝΕΑ

Η Ford λανσάρει ένα πρόγραμμα πολλών εκατομμυρίων λιρών με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας του ατμοσφαιρικού αέρα στο Λονδίνο, καθώς η εταιρεία επιταχύνει τα σχέδιά της για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα προγραμματίζοντας την κυκλοφορία 13 νέων, παγκοσμίων ηλεκτρικών οχημάτων την επόμενη πενταετία.

Advertisement
Advertisement

Το project, το οποίο υποστηρίζεται από τον φορέα συγκοινωνιών του Λονδίνου, περιλαμβάνει δοκιμή 20 νέων plug-in υβριδικών(PHEV) Transit Custom van, που μειώνουν τις εκπομπές ρύπων, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά ηλεκτρική ενέργεια για τη λειτουργία τους στην πλειοψηφία των δρομολογίων που εκτελούν στην πόλη, όπως διανομές ή εργασίες συντήρησης. Τα επαγγελματικά οχήματα στο Λονδίνο εκτελούν 280.000 δρομολόγια μία συνήθη εργάσιμη ημέρα, διανύοντας συνολική απόσταση 13 εκατομμυρίων χλμ. Τα Van αντιπροσωπεύουν το 75%των εμπορευματικών μεταφορών, με πάνω από 7.000 οχήματα την ώρα να κινούνται σε ώρες αιχμής μόνο στο Κεντρικό Λονδίνο.

Η Ford θα προσφέρει 20 PHEV Transit σε μια ευρεία γκάμα εταιριών με επαγγελματικούς στόλους οχημάτων σε όλο τον Λονδίνο,  προκειμένου να διερευνηθεί πώς αυτά τα van μπορούν να συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας του αέρα και ταυτόχρονα να ενισχύουν την παραγωγικότητα των χρηστών σε αστικές συνθήκες – που είναι το πιο απαιτητικό εργασιακό περιβάλλον για τα οχήματα. Το project υποστηρίζεται οικονομικά από το Advanced Propulsion Centre που είναι χρηματοδοτούμενο από τη Βρετανική Κυβέρνηση.

Advertisement
Advertisement