Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Live από το Σεν Τροπέ: Πρώτη επαφή με τη CLA

Ελλάδα 9:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Live από το Σεν Τροπέ: Πρώτη επαφή με τη CLA

ΝΕΑ

Live από το Σεν Τροπέ: Πρώτη επαφή με τη CLA

ΝΕΑ

Το νέο μοντέλο της Mercedes-Benz θα έλεγε κανείς πως μας ελκύει καιρό τώρα σαν μαγνήτης. Λίγο με τη πρώτη του παρουσίαση μέσα από τις σελίδες του NewsAuto.gr, λίγο με τις “ενδιαφέρουσες” διαφημίσεις της στις ΗΠΑ, λίγο με την ανακοίνωση των τιμών πώλησης της στην Ελλάδα ή και πιο πρόσφατα με τη παρουσία μας στα αποκαλυπτήρια της στο Ντιτρόιτ. Αποστολή στη Γαλλία: Πάνος Σεϊτανίδης (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

Μπορεί λοιπόν στην Ελλάδα να τη περιμένουμε μέσα στον Απρίλιο, με το κόστος απόκτησής της να ξεκινά από τα 28.900 ευρώ (27.734 ευρώ με απόσυρση, για τη βασική CLA 180 που εξοπλίζεται με τον 1600άρη κινητήρα των 122 PS) όμως κυκλοφορεί ήδη σε ευρωπαϊκούς δρόμους.

Συγκεκριμένα, βρισκόμαστε στη Νότια Γαλλία όπου δοκιμάζουμε την  εντυπωσιακή (και πολύ σημαντική για τη γερμανική μάρκα) CLA, σε δρόμους κάθε είδους με επίκεντρο το Σεν Τροπέ. Θα έλεγε κανείς, προορισμός κομμένος και ραμμένος για το πλέον… avant garde μοντέλο της Mercedes-Benz.

Θα προσπαθήσουμε να οδηγήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες εκδόσεις της, ώστε να σας μεταφέρουμε πλήρη εικόνα σχετικά με το νέο αυτό προσθιοκίνητο μοντέλο. Επιπρόσθετα, μιλάμε με ανθρώπους-κλειδιά σε ότι αφορά στη δημιουργία της ενώ περάσαμε αρκετή ώρα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Daimler, Δρ. Ντίτερ Τσέτσε, με τη κουβέντα μας να επεκτείνεται και στην εμπλοκή των ασημί βελών στο μαγικό κόσμο της Formula 1.

Advertisement
Advertisement

Για περισσότερα, θα πρέπει να μείνετε συντονισμένοι στο NewsAuto.gr!
[nggallery id=2044]