Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Lexus NX 300 Black Line Special Edition

Ελλάδα 0:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Lexus NX 300 Black Line Special Edition

ΝΕΑ

Lexus NX 300 Black Line Special Edition

ΝΕΑ

Η Lexus ανακοινώνει τη δεύτερη σειρά Black Line Special Edition στο δημοφιλές NX 300, τώρα στα μοντέλα FWD και AWD. Και τα δύο τονίζουν το καινοτόμο και κομψό styling του NX 300 του 2020, προσθέτοντας τα σύγχρονα πολυμέσα της Lexus.

Advertisement
Advertisement

 

Το νέο NX 300 Black Line Special Edition βασίζεται στο πακέτο Premium με αποκλειστικούς τροχούς 18 ιντσών που φέρουν την ένδειξη του χρώματος πάνω από τα φτερά. Σε συνδυασμό με ένα από τα τρία εντυπωσιακά εξωτερικά χρώματα – Eminent White Pearl, Nebula Grey Pearl, ή Matador Red Mica – το νέο NX 300 δείχνει εντυπωσιακό από οποιαδήποτε γωνία. Στο μπροστινό μέρος, η επιβλητική μάσκα της Lexus είναι πλαισιωμένη από μαύρο περίβλημα μαζί με μαύρους εξωτερικούς καθρέφτες που τονίζουν τη σειρά Black Line Special Edition.

Στα συστήματα υποβοήθησης οδηγού υπάρχει η διαισθητική υποβοήθηση στάθμευσης, το έξυπνο σύστημα πλοήγηση και αρκετά άλλα, ενώ η πέμπτη πόρτα απασφαλίζεται με το πόδι, αφού διαθέτει αισθητήρα κάτω από το αυτοκίνητο. Η συνέχιση της σειράς Black Line Special Edition στο NX αντικατοπτρίζει τόσο τη δημοτικότητα της σειράς NX όσο και τα πρόσθετα στοιχεία εξατομίκευσης. Μέσα στο NX 300 Black Line Special Edition, οι πολυτελείς λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Τα λογότυπα Black Line, δίνουν παντού το παρόν, ενώ υπάρχουν επίσης θερμαινόμενα και αεριζόμενα εμπρός καθίσματα, θερμαινόμενο τιμόνι και σύστημα μνήμης Lexus για πρόσθετη άνεση.

Advertisement
Advertisement

Με την οθόνη πολυμέσων 10,3″ στο βασικό εξοπλισμό, οι οδηγοί μπορούν να συνδέσουν τη συσκευή Android Auto ™ με το όχημα για να απολαύσουν πολλές από τις αγαπημένες τους εφαρμογές. Με απλοποιημένη διεπαφή και εύχρηστες φωνητικές ενέργειες μέσω του Google Assistant, έχει σχεδιαστεί για να ελαχιστοποιεί την απόσπαση της προσοχής, ώστε να μπορείτε να παραμείνετε συγκεντρωμένοι στο δρόμο. Μόλις συνδεθούν, οι επιβάτες θα απολαύσουν μουσική από εφαρμογές όπως το Spotify® και το Pandora® ή θα στείλουν μηνύματα μέσω εφαρμογών που χρησιμοποιούνται συνήθως, όπως το WhatsApp®. Η διασύνδεση τους επιτρέπει επίσης να πλοηγηθούν με το Google Maps ™. Με τον Βοηθό Google στο Android Auto ™, οι οδηγοί μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη φωνή τους για να κάνουν τα πράγματα πιο γρήγορα και εύκολα για μια ομαλή και ευχάριστη εμπειρία οδήγησης. Με περιορισμένη παραγωγή 2.000 crossover, το NX 300 Black Line Special Edition του 2020 είναι διαθέσιμο σε μοντέλα με κίνηση στους εμπρός ή σε όλους τους τροχούς.