Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Lexus LS 500 Inspiration Series: Η πολυτέλεια δίνει έμπνευση

Ελλάδα 12:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Lexus LS 500 Inspiration Series: Η πολυτέλεια δίνει έμπνευση

ΝΕΑ

Lexus LS 500 Inspiration Series: Η πολυτέλεια δίνει έμπνευση

ΝΕΑ

Το μοντέλο LS 500 της Lexus αποκτά λίγο περισσότερο στυλ και πολύ περισσότερη πολυτέλεια στην νέα περιορισμένη έκδοση «Inspiration Series» η οποία θα κυκλοφορήσει το Φθινόπωρο.

Advertisement
Advertisement

 

Εάν θέλετε να σας ξεχωρίζουν στον δρόμο το μοντέλο LS 500 Inspiration Series της Lexus είναι το όχημα που ψάχνετε. Δείτε για αρχή το χρώμα του Deep Garnet, το οποίο τοποθετείται στο φάσμα χρωμάτων ανάμεσα στο βαθύ κόκκινο και το σκούρο μωβ. Οι λεπτομέρειες φτάνουν ως τις ζάντες, οι οποίες είναι 20 ιντσών σε μαύρο χρώμιο, με αποκλειστικό για την έκδοση σχέδιο.

Advertisement
Advertisement

Εσωτερικά τα καθίσματα έχουν επένδυση από λευκό δέρμα ανιλίνης. Πρόκειται τον πιο ακριβό τύπο δέρματος εξαιτίας της φυσικής όψης του, ενώ η ειδική επεξεργασία του τού επιτρέπει να διατηρεί τα μοναδικά χαρακτηριστικά του. Το δέρμα ανιλίνης χρωματίζεται σε ένα λουτρό βαφής, ενώ η επιφάνεια του δεν καλύπτεται από πολυμερή ή άλλες χρωστικές ουσίες. Είναι μαλακό και άνετο ενώ διατηρεί τα χαρακτηριστικά του δέρματος του ζώου από το οποίο προήλθε με αποτέλεσμα κάθε κομμάτι του να είναι ξεχωριστό.

Advertisement

Για μεγαλύτερη αντίθεση, η μοκέτα το ταμπλό και το τιμόνι είναι επενδυμένα με μαύρο δέρμα. Το χειροποίητο γυαλί, με την τεχνοτροπία Kiriko περιβάλλει τις λεπτομέρειες στις πόρτες και στα καλύμματα των ηχείων ενώ τα λεπτά LED φώτα σε μπλε απόχρωση τονίζουν τα σημεία του αυτοκινήτου στο εσωτερικό αλλά εξωτερικά όταν πλησιάζετε στο αυτοκίνητο.

Advertisement

Η σειρά μοντέλων Inspiration, είναι διαθέσιμη με το μοτέρ του LS 500 των 3.500 κ.εκ. (twin-turbo V6) με απόδοση 416 ίππους και 599 Nm ροπής και 0-100 σε 4,7 δευτερόλεπτα. Η κίνηση μεταδίδεται στους πίσω τροχούς αλλά υπάρχει και η δυνατότητα επιλογής τετρακίνησης με Torsen διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης. Η παραγωγή του Lexus LS 500 Inspiration Edition είναι περιορισμένη στα 300 κομμάτια στις ΗΠΑ και η τιμή του θα αποκαλυφθεί μόλις πλησιάζει η παρουσίασή του το Φθινόπωρο.

Αυτό είναι το τελευταίο μοντέλο Inspiration. Η εταιρία ξεκίνησε την γκάμα αυτών των ειδικών εκδόσεων με το LC 500 (με κίτρινο έντονο χρώμα και επένδυση με ανθρακονήμα) ενώ ακολούθησε το LX 570 με μαύρο χρώμα (Black Onyx) και εσωτερικές επενδύσεις σε άσπρο/μαύρο δέρμα.

Advertisement