Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Lexus: Άνοδος στις πωλήσεις για το 1ο εξάμηνο του 2019

Ελλάδα 15:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Lexus: Άνοδος στις πωλήσεις για το 1ο εξάμηνο του 2019

ΝΕΑ

Lexus: Άνοδος στις πωλήσεις για το 1ο εξάμηνο του 2019

ΝΕΑ

Με σημαντική άνοδο έκλεισαν οι πωλήσεις της Lexus για το πρώτο εξάμηνο του 2019 έναντι του αντίστοιχου διαστήματος του προηγούμενου έτους. Εκρηκτική ήταν η άνοδος στις πωλήσεις των Ιαπώνων στην κινέζικη αγορά.

Advertisement
Advertisement

 

Ειδικότερα και σύμφωνα με ανακοίνωση της Lexus, οι πωλήσεις της ιαπωνικής εταιρίας παρουσίασαν αύξηση της τάξης του 10% για τους πρώτους έξι μήνες του 2019 έναντι του 1ου εξαμήνου της προηγούμενης χρονιάς και ανήλθαν στις 360.045 μονάδες.

Advertisement
Advertisement

Οι Ιάπωνες αποδίδουν αυτή την αύξηση στις πωλήσεις τους στην αυξημένη ζήτηση που παρουσιάζει το νέο ES αλλά και το UX που παρουσιάστηκε πρόσφατα, ενώ μεγάλο είναι το ενδιαφέρον του κοινού και για τα σεντάν της Lexus.

Η αγορά της Β. Αμερικής παραμένει η μεγαλύτερη αγορά για τα μοντέλα της Lexus. Η εταιρία σημείωσε σε αυτή οριακή αύξηση 1% με τις πωλήσεις να ανέρχονται στις 149.000 μονάδες.

Στην δεύτερη θέση βρίσκεται η αγορά της Κίνας που σημείωσε εντυπωσιακή άνοδο 36% με 95.000 αυτοκίνητα, ενώ την τρίτη θέση καταλαμβάνει η ευρωπαϊκή αγορά με άνοδο 5% για το πρώτο εξάμηνο του έτους και 40.000 μονάδες. Στην 4η θέση βρίσκεται η Ιαπωνική αγορά, η μόνη που κατέγραψε πτώση 4% για την Lexus με 32.000 πωλήσεις. Στην 5η και 6η θέση αντίστοιχα η Μέση Ανατολή και η Ανατολική Ασία με αύξηση 9% και 17% αντίστοιχα και 16.000 και 18.000 μονάδες.

Advertisement

lexus sales 2019

“Μας τιμά ιδιαίτερα το γεγονός ότι τα οχήματά μας γίνονται αποδεκτά από πολλούς καταναλωτές σε όλο τον κόσμο. Αυτή τη χρονιά τα νέα RC F και RX θα γίνουν διαθέσιμα στο κοινό και είμαστε έτοιμοι να προσελκύσουμε ένα ευρύτερο κοινό στην μάρκα. Εν τω μεταξύ συνεχίζουμε να φέρνουμε νέα χαρακτηριστικά αλλά και σκέψη στα οχήματά μας και εξακολουθούμε να δίνουμε μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια για τους πελάτες μας. Θέλουμε να συνεχίζουμε να προσφέρουμε εξαιρετικές εμπειρίες στους πελάτες μας και να ξεπερνάμε τις προσδοκίες τους μέσα και από τα οχήματά μας, ως πολυτελής μάρκα.”, δήλωσε ο Yoshihiro Sawa, πρόεδρος της Lexus International.

Advertisement