Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Levorg και Outback στη Γενεύη για τη Subaru

Ελλάδα 3:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Levorg και Outback στη Γενεύη για τη Subaru

ΝΕΑ

Levorg και Outback στη Γενεύη για τη Subaru

ΝΕΑ

Αν και δεν έχει προαναγγείλει κάποια παγκόσμια πρεμιέρα, το περίπτερο της Subaru στην έκθεση επί ελβετικού εδάφους κάθε άλλα παρά φτωχό θα είναι. Θα παρουσιαστεί το ευρωπαϊκών προδιαγραφών Levorg, ένα sports tourer όπως μαρτυρά η σχεδίαση και τα τεχνικά του χαρακτηριστικά. Στην Ιαπωνία διατίθεται με δύο turbo βενζινοκινητήρες, τον 1.6 απόδοσης 170 PS (μέσης κατανάλωσης 5,7 lt/100 km) και το 2λιτρο με 300 PS που εστιάζει προφανώς στις επιδόσεις. Θα περιμένουμε να μάθουμε τα τεχνικά στοιχεία για το ευρωπαϊκό Levorg, το οποίο θα τεθεί προς πώληση εντός του 2015.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Το νέο Outback διατίθεται ήδη στην ελληνική αγορά (δείτε ΕΔΩ τις τιμές) και είναι ένα μεγάλο crossover με καλή συμπεριφορά τόσο στην άσφαλτο όσο και στο χώμα. Είχαμε την ευκαιρία να το οδηγήσουμε στη Σλοβενία και να το διαπιστώσουμε από πρώτο χέρι (περισσότερα ΕΔΩ).

Η Subaru θα παρουσιάσει επίσης το ελαφρώς ανανεωμένο Forester, το οποίο φέρει το συνδυασμό του 2λιτρου boxer diesel και του κιβωτίου CVT Lineartronic. Κάναμε μαζί του offroad σε ειδικά σχεδιασμένη διαδρομή στα προάστια της Τεργέστης (διαβάστε ΕΔΩ).

Advertisement
Advertisement