Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Leasing Planet: Η πολυτέλεια γίνεται προσιτή!

Ελλάδα 4:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Leasing Planet: Η πολυτέλεια γίνεται προσιτή!

ΝΕΑ

Leasing Planet: Η πολυτέλεια γίνεται προσιτή!

ΝΕΑ

Το έξυπνο και ευέλικτο leasing της Leasing Planet καθιστά ακόμα και τα μοντέλα πολυτελείας προσιτά σε όλους.

Advertisement
Advertisement

Τα μοντέλα πολυτελείας αποτελούν ένα όνειρο για τους πιο πολλούς και το βασικό εμπόδιο προκειμένου να τα αποκτήσει κανείς είναι το αυξημένο κόστος αγοράς τους.

Από την άλλη όμως υπάρχουν τρόποι ώστε να ξεπεραστούν τα όποια εμπόδια και να μπορεί κανείς να απολαύσει την ιδιαίτερη φιλοσοφία μετακίνησης ενός upper class αυτοκινήτου.

Από τους τρόπους αυτούς ο καλύτερος και ο πλέον ενδεδειγμένος είναι αυτός της Leasing Planet, της εταιρείας που ξέρει καλύτερα από τον καθένα τα μυστικά και τις ιδιαιτερότητες του leasing με αποτέλεσμα να μπορεί να προσφέρει στους πελάτες τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις απόκτησης ενός αυτοκινήτου.

Advertisement
Advertisement

Όπως το έξυπνο Flex Leasing το οποίο εγγυάται σταθερό μηνιαίο μίσθωμα, χωρίς προκαταβολή και χωρίς χρονική δέσμευση, ενώ προσφέρει αλλαγή αυτοκινήτου, όταν και όποτε υπάρχει η ανάγκη. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη για όλους, ιδιώτες, επαγγελματίες αλλά και εταιρείες.

Ταυτόχρονα η Leasing Planet έχει τη δυνατότητα να προσφέρει άμεσα, καθότι ετοιμοπαράδοτες, κάτι που σπανίζει σήμερα, τόσο την Mercedes GLA όσο και τη GLB. Και μάλιστα όχι μόνο σε μια έκδοση, προκειμένου να μπορεί να επιλέξει κανείς αυτή που ταιριάζει καλύτερα στις απαιτήσεις και τις ανάγκες του.

Advertisement

Η Mercedes GLA 180 αποτελεί χωρίς δεύτερη σκέψη την τέλεια επιλογή για όσους θέλουν ένα δυναμικό SUV που δεν κάνει συμβιβασμούς στο στυλ. Με σπορ εξωτερικό σχεδιασμό αλλά και πολύ ποιοτικό και ευρύχωρο εσωτερικό. Με έμφαση στην ασφάλεια αλλά και τη σημασία στη λεπτομέρεια, είναι ευέλικτη και πρακτική μέσα στην πόλη, ενώ έξω από αυτήν κινείται με άνεση και ασφάλεια.

Advertisement

Φυσικά είναι κορυφαία σε τεχνολογία μιας και οι κινητήρες της έχουν ένα από τα πιο εξελιγμένα συστήματα ήπιας υβριδικής υποβοήθησης 48V, που μειώνει την κατανάλωση και τις εκπομπές ρύπων και βελτιώνει την απόδοση.

Η Mercedes GLA 200 απευθύνεται σε όσους δίνουν μεγαλύτερη σημασία στις επιδόσεις, μιας και ο κινητήρας της αποδίδει 163 ίππους που δεν πιέζονται διόλου. Και μάλιστα χωρίς να αυξάνεται ούτε η κατανάλωση ούτε οι εκπομπές CO2.

Η Mercedes GLB 180 είναι η απόλυτη λύση για όσους ζητούν ένα SUV με κορυφαία οικογενειακά χαρακτηριστικά αλλά και με μια ιδιαίτερη εμφάνιση που τονίζει τον off road προσανατολισμό.

Advertisement

Πέρα από τις Mercedes GLA και GLB η Leasing Planet παρέχει και ένα ευρύ φάσμα επιλογών για κάθε ανάγκη και budget, μιας και ο στόλος των οχημάτων της περιλαμβάνει καινούργια και ελαφρώς μεταχειρισμένα αυτοκίνητα, επιβατικά και επαγγελματικά.

Επίσης το καταρτισμένο και φιλικό προσωπικό της Leasing Planet είναι πάντα διαθέσιμο να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις και να βοηθήσει προκειμένου να βρεθεί το ιδανικό όχημα.

Έτσι με τις ευέλικτες επιλογές μίσθωσης, μπορείτε να απολαύσετε άμεσα το αυτοκίνητο των ονείρων σας χωρίς καμία ταλαιπωρία ή κρυφές χρεώσεις, μιας και αξίες όπως η διαφάνεια, η ευελιξία και η κορυφαία εξυπηρέτηση, αποτελούν τη ραχοκοκαλιά του DNA της Leasing Planet που είναι σε θέση να σας προσφέρει την απόλυτη εμπειρία στη μίσθωση αυτοκινήτου.