Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Launch Film του Q Inspiration Concept

Ελλάδα 8:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Launch Film του Q Inspiration Concept

ΝΕΑ

Το Launch Film του Q Inspiration Concept

ΝΕΑ

Μία από τις πλέον ενδιαφέρουσες πρεμιέρες της Έκθεσης Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ ήταν αναμφίβολα το Q Inspiration Concept, το νέο πρωτότυπο σεντάν που αντανακλά το μέλλον της Infiniti σε ότι αφορά στον σχεδιαστικό προσανατολισμό. Ελάτε να το δούμε καλύτερα…

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Στο επίσημο launch film που δημιούργησε το πολυτελές παρακλάδι της Nissan και το νέο του πρωτότυπο, μπορούμε να δούμε κάθε λεπτομέρειά του – τόσο στον εξωτερικό όσο και τον εσωτερικό κόσμο.

Από τη μία το σμιλεμένο καπό και τον κουπέ χαρακτήρα με τις πολλές καμπύλες, τη νέου σχεδιασμού γρίλια με τους μεγάλους αεραγωγούς, τα εντυπωσιακά φωτιστικά σώματα εμπρός πίσω και τις πόρτες που ανοίγουν με αντίθετη φορά.

Advertisement
Advertisement

Κι από την άλλη το lounge φιλοσοφίας εσωτερικό που διαθέτει τέσσερα καθίσματα, τις οθόνες που απλώνονται από τη μία άκρη του ταμπλό ως την άλλη, τις οθόνες για τους πίσω επιβάτες, τον high-tech μα συνάμα και μινιμάλ χαρακτήρα.

Δείτε περισσότερα στο video που ακολουθεί και πατήστε εδώ για να ακούσετε τον διευθυντή σχεδιασμού της Infiniti, Karim Habib, να μας μιλάει για το Q Inspiration Concept.