Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Land Rover Defender: Νέα φωτογραφία

Ελλάδα 0:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Land Rover Defender: Νέα φωτογραφία

ΝΕΑ

Land Rover Defender: Νέα φωτογραφία

ΝΕΑ

Η Lego έκανε την αρχή και με το kit «Lego Technic 2020 Land Rover Defender» μας έδειξε (κατά λάθος) πως θα είναι το νέο Defender. Τώρα μία άλλη φωτογραφία μας δείχνει έμμεσα την εμφάνισή του.

Advertisement
Advertisement

 

Οι διαρροές φωτογραφιών είναι κάτι που πάντα μας βάζει σε σκέψεις για την έκπληξη που προκαλεί στις εταιρίες ή για το πόσο οργανωμένες είναι από αυτές. Στην περίπτωση του Defender η πρώτη αποκάλυψη, ήρθε από μία άλλη εταιρία (την Lego) και ακολουθεί μία άλλη έμμεση εμφάνιση της εξωτερικής εμφάνισης του μέσω μίας εικόνας από τον πίνακα οργάνων ελέγχου λειτουργιών. Εκεί το νέο Defender φαίνεται χωρίς camouflage.

Advertisement
Advertisement

Η εικόνα κυκλοφόρησε online μέσω πολλών Land Rover forum και σύντομα πέρασε στο Twitter. Η ψηφιακή απεικόνιση δείχνει το Defender από το πλάι και δείχνει ένα περισσότερο μοντέρνο σχέδιο από αυτό της προηγούμενης γενιάς.

Διακρίνουμε το εμπρός μέρος το οποίο είναι τώρα πιο στρογγυλό με τα φωτιστικά σώματα LED, τους μαύρους καθρέφτες και τις πλαϊνές και πίσω κολώνες μαζί με το C-pillar στο χρώμα του αμαξώματος. Φαίνεται επίσης ένα μικρό παράθυρο στην οροφή, που θυμίζει τις hard top οροφές «safari» των παλαιότερων Defender.

Από αυτές τις λίγες φωτογραφίες φαίνεται πως διατηρείται το τετράγωνο αμάξωμα και αλλάζουν λίγο οι γωνίες του. Κάτω από το αμάξωμα το νέο Defender έχει την πλατφόρμα (διασκευασμένη) MLA των Range Rover Sport Land Rover Discovery. Ακόμη δεν έχουν ανακοινωθεί οι κινητήρες του αλλά υποθέτουμε πως θα διατηρηθούν οι δίλιτροι βενζίνης και πετρελαίου με κίνηση στους τέσσερις τροχούς με μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο. Τέλος θα ακολουθήσει μία υβριδική έκδοση .

Advertisement

 

Advertisement