Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Lamborghini Urus “Terrain Tamer”: Για όσους τα θέλουν όλα!

Ελλάδα 0:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Lamborghini Urus “Terrain Tamer”: Για όσους τα θέλουν όλα!

ΝΕΑ

Lamborghini Urus “Terrain Tamer”: Για όσους τα θέλουν όλα!

ΝΕΑ

Τι συμβαίνει με αυτή τη Lamborghini Urus που δείχνει πως θα μπορούσε να σας μεταφέρει μακριά, μέσω ενός άγονου μονοπατιού; Αυτό είναι ένα ερώτημα που απαντά το ανεξάρτητο concept που έχουμε εδώ και είμαστε χαρούμενοι γι αυτό…

Advertisement
Advertisement

 

Εκ πρώτης όψεως δείχνει σαν το SUV της Sant’Agata Bolognese με ένα ασυνήθιστο makeover, αλλά σίγουρα υπάρχουν πολλά περισσότερα σε αυτό το rendering από όσα μπορεί να διακρίνει με γυμνό μάτι κάποιος. Ως εκ τούτου, όλες οι προσθήκες που έχουμε εδώ έχουν σχεδιαστεί για να εξασφαλίσουν ότι αυτό το SUV των 185.000 ευρώ μπορεί να πάει σε οποιοδήποτε είδος εδάφους. Όπως μπορεί να σας πει και ένα παιδί, η Lamborghini αγαπά τα εξάγωνα. Ως εκ τούτου, ο ανεξάρτητος σχεδιαστής πίσω από αυτή την απόδοση δίνει μια νέα διάσταση στις δυνατότητες του πολυτελούς SUV με το γαλαζοαίματο όνομα.

Για παράδειγμα, η δομή των ελαστικών χωρίς αέρα, τα οποία προφανώς έλαβαν ειδικούς τροχούς δίνουν αμέσως το στίγμα. Στη συνέχεια, έχουμε την ανθεκτική προστασία του αμαξώματος που θα μπορούσε να θεωρηθεί ως κιτ ευρείας όψης, με αυτό να καλύπτει τις καμάρες των τροχών και τις πλευρικές ποδιές. Εμπρός και πίσω διαπιστώνεις και άλλες πικάντικες διαφοροποιήσεις σε σχέση με την έκδοση παραγωγής. Τώρα, σε περίπτωση που αναρωτιέστε εάν έχει αυξηθεί η απόσταση από το έδαφος αυτής της ιδιότυπης Urus, η απάντηση είναι κατηγορηματικά “ναι”. Η φαντασία ανήκει στον δημιουργό MichaB Engelbert Kurlej. Και αν το στυλ της συγκεκριμένης Urus φαίνεται οικείο, να σας πούμε πως είναι πιθανό να χρησιμοποιεί για την κίνησή του κυψέλες καυσίμου. Εν τω μεταξύ, στον πραγματικό κόσμο, οι περισσότεροι κατασκευαστές aftermarket είναι απασχολημένοι στο να χαμηλώνουν το ύψος της Urus, όπως είδαμε σε προηγούμενες περιπτώσεις.

Advertisement
Advertisement

Όσον αφορά στη Lamborghini, η εταιρεία θα ξεκινήσει την αγωνιστική σειρά που θα περιλαμβάνει την Urus ST-X φέτος, με διττό χαρακτήρα (άσφαλτο και χώμα). Πρέπει να έχουμε κατά νου ότι η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία συχνά μιλά για τον all-terrain σχεδιασμό της Urus. Με τη Raging Bull να πατρονάρει την προσπάθεια, η οικογένεια Urus σίγουρα θα αυξηθεί όσο το όχημα της Lambo κάνει τον κύκλο της ζωής του.