Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Lamborghini Urus από τα… χεράκια της Novitec (video)

Ελλάδα 17:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Lamborghini Urus από τα… χεράκια της Novitec (video)

ΝΕΑ

Lamborghini Urus από τα… χεράκια της Novitec (video)

ΝΕΑ

Ο Γερμανός βελτιωτής έκανε την εντυπωσιακή Lamborghini Urus ακόμα πιο supercar, αφήνοντας σε… δεύτερη μοίρα τις SUV ικανότητές της.

H Novitec πρόσθεσε τη Lamborghini Urus στο portfolio της, “φορτώνοντάς” την με ένα επιβλητικό “κουστούμι” που αναδεικνύει ακόμα περισσότερο τη supercar πλευρά της. Η βελτιωτική φίρμα όμως δεν έμεινε εκεί, αλλά αναβάθμισε το θηριώδες μηχανολογικό σύνολο αγγίζοντας τους 782 ίππους και 1.032 Nm ροπής.

Χάρη στις τροποποιήσεις του 4λιτρου twin-turbo V8 κινητήρα και το νέο λογισμικό πρόγραμμα, η Urus μπορεί πλέον να φτάσει τα 100 χλμ./ώρα από στάση σε 3,3 sec, δηλαδή είναι 0,3 sec πιο γρήγορη από την εργοστασιακή. Ακόμα, η μέγιστη ταχύτητα του ιταλικού SUV αυξήθηκε κατά 5 χλμ./ώρα, φτάνοντας τα 310 χλμ./ώρα. Η Novitec πρόσθεσε ακόμα ένα επιπλέον χαρακτηριστικό, το οποίο επεμβαίνει στη στάνταρ αερανάρτηση του αυτοκινήτου, μειώνοντας την απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος κατά 25 mm.

Advertisement
Advertisement

Το μεγαλύτερο μέρος του αμαξώματος αποτελείται από ανθρακόνημα, ενώ προαιρετικά υπάρχει και ένα πιο φαρδύ “κουστούμι”, το οποίο αυξάνει το πλάτος της Urus 10 cm εμπρός και 12 cm πίσω. Οι προφυλακτήρες έχουν επανασχεδιαστεί ώστε να μπορούν να φιλοξενήσουν τα επιπρόσθετα αεροδυναμικά βοηθήματα, ενώ ο προαιρετικός κατάλογος διαθέτει και ένα aftermarket καπό. Πατάει επάνω σε τροχούς 23 ιντσών της Vossen, ενώ τα ελαστικά είναι μια προσφορά της Pirelli, με τον πελάτη να μπορεί να διαλέξει ανάμεσα από 72 αποχρώσεις.

Ο Γερμανός βελτιωτής  δήλωσε ότι μπορεί να εκπληρώσει την πιο… τρελή επιθυμία του πελάτη του, όσον αφορά τους χρωματισμούς, τις τεχνοτροπίες και τα υλικά.