Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Lamborghini Urus σε αυτοκίνητο υποστήριξης

Ελλάδα 14:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Lamborghini Urus σε αυτοκίνητο υποστήριξης

ΝΕΑ

Η Lamborghini Urus σε αυτοκίνητο υποστήριξης

ΝΕΑ

Ένα διαφορετικό αυτοκίνητο διάσωσης/υποστήριξης είδαν και φωτογράφισαν οι παπαράτσι κατασκοπείας. Πρόκειται για μία Lamborghini Urus με… φόρμα και εξοπλισμό εργασίας.

Advertisement
Advertisement

 

Οι αυτοκινητοβιομηχανίες δοκιμάζουν τα νέα μοντέλα τους σε ακραίες συνθήκες και συνήθως τα συνοδεύουν με μια ποικιλία οχημάτων υποστήριξης. Αυτά είναι συνήθως crossover και sedan, αλλά φαίνεται ότι η Lamborghini έχει φτιάξει κάτι ξεχωριστό.

Advertisement
Advertisement

Όπως μπορείτε να δείτε στις κατασκοπευτικές φωτογραφίες, αυτή η Urus, με τον βαρύ έξτρα εξοπλισμό είναι φτιαγμένη για δουλειά, καθώς έχει ένα σωληνοειδές μπροστινό προφυλακτήρα και ένα «εργάτη» (βαρούλκο) της Warn. Το αυτοκίνητο είναι βαμμένο με μια εντυπωσιακή μαύρο και κίτρινο χρώμα καθώς και δίχρωμες ζάντες. Το sport SUV είναι εξοπλισμένο επίσης με μια σχάρα οροφής με βοηθητικά (LED) φώτα και μια συρόμενη τέντα στην πλευρά του οδηγού. Άλλα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν τις επεκτάσεις πλευρικών καθρεφτών (πιθανόν για όταν ρυμουλκεί τρέιλερ) και προφυλακτήρα από σωλήνες πίσω με εξωτερική βάση ρεζέρβας. Πληροφορίες για το αυτοκίνητο δεν έχουν ανακοινωθεί, αλλά είναι πιθανό να γίνει όχημα υποστήριξης/ διάσωσης  που θα συνοδεύει τα πρωτότυπα, τα οποία θα δοκιμάζονται σε κρύο καιρό στη Σκανδιναβία και σε θερμό καιρό στην έρημο.

Υποθέτοντας ότι δεν υπήρξαν αλλαγές, στα μηχανικά μέρη το Rescue Car πιθανότατα να  τροφοδοτείται με κινητήρα 650 ίππων με αυτόματο κιβώτιο οκτώ ταχυτήτων με τετρακίνηση με κεντρικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης. Αυτή η ρύθμιση καθιστά το πρότυπο Urus επιταχύνει από 0-100 χλμ σε 3,6 δευτερόλεπτα, πριν πιάσει τελική ταχύτητα 305 χλμ.

Advertisement