Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Lamborghini με V12 μπροστά! (VIDEO)

Ελλάδα 13:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Lamborghini με V12 μπροστά! (VIDEO)

ΝΕΑ

Lamborghini με V12 μπροστά! (VIDEO)

ΝΕΑ

Φυσικά και πρόκειται για ψηφιακό σκίτσο μιας φανταστικής Lamborghini, με την έμπνευση για το οποίο να προέρχεται προφανώς ως παρενέργεια του εγκλεισμού λόγω COVID-19.

Advertisement
Advertisement

Η Lamborghini έχει «πειραματιστεί» και επίσημα στο παρελθόν, με πρωτότυπα μοντέλα της που είχαν τον κινητήρα τοποθετημένο μπροστά, οπότε δεν είναι κάτι νέο. Θέλοντας να γίνει πιο συγκεκριμένος, ο ιδιοκτήτης του καναλιού στο Youtube “The Sketch Monkey” (…) έκανε τη «διαφορά» φέρνοντας την αισθητική της Lamborghini σε ένα μοντέλο που θα έχει V12 κινητήρα μπροστά και μάλιστα, «όχι πίσω από τον μπροστινό άξονα, μια και κάτι τέτοιο, θεωρητικά, εξακολουθεί και ορίζει το αυτοκίνητο ως κεντρομήχανο…». Ανάμεσα σε τέτοιες τοποθετήσεις που τις κάνει χωρίς να γελάει, ο σχεδιαστής μας δίνει μια εικόνα του πως γίνονται τα renders- και αυτό είναι ίσως και το πιο ενδιαφέρον στο συγκεκριμένο video.

Advertisement
Advertisement

Η αλλαγή στην Corvette, με την τελευταία γενιά του μοντέλου που έχει τον κινητήρα στο κέντρο, ενώ όλα του τα χρόνια το μοντέλο ήταν η τυπική περίπτωση με τον θηριώδη κινητήρα εμπρός και την κίνηση στους πίσω τροχούς, φαίνεται να έχει επηρεάσει πολύ κόσμο που έχοντας τα «μέσα», πειραματίζεται. Η δική μας η ένσταση έχει να κάνει με την ευρηματικότητα και στην προκειμένη περίπτωση, με την έλλειψή της, μια και η Lamborghini έχει στο πρόσφατο παρελθόν παρουσιάσει μοντέλα (όπως είναι η Estoque) που είχαν τον κινητήρα εμπρός, χωρίς να έχουν απολέσει ούτε στο ελάχιστο τη χαρακτηριστική επιθετική προσέγγιση σε ότι έχει να κάνει με τη σχεδίασή τους.