Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Lamborghini Huracan RWD σε ρόλο Follow-Me

Ελλάδα 0:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Lamborghini Huracan RWD σε ρόλο Follow-Me

ΝΕΑ

Lamborghini Huracan RWD σε ρόλο Follow-Me

ΝΕΑ

Η Automobili Lamborghini επεκτείνει τη συνεργασία της με το αεροδρόμιο Guglielmo Marconi στη Μπολόνια για έκτη φορά. Μία νέα «Follow Me» Lamborghini Huracan RWD θα ηγείται των αεροσκαφών, από και προς την έξοδο των επιβατών.

Advertisement
Advertisement

 

Η Huracan έχει κίνηση στους πίσω τροχούς, ατμοσφαιρικό κινητήρα 5200 κ.εκ. V10 (580 ίππων). Τα γραφικά δημιουργήθηκαν από την Lamborghini Centro Stile με βάση τα διεθνή πρότυπα αεροπλοΐας αλλά προσαρμοσμένα στο στυλ της Lamborghini με βάση το πορτοκαλί χρώμα. Αυτό ήταν μία δύσκολη δουλειά, αφού οι προδιαγραφές ήταν αυστηρές και έπρεπε να συμφωνούν πολλές παράμετροι. Εκτός από τα γραφικά ασφαλείας του αεροδρομίου, το εξωτερικό έχει την Ιταλική σημαία στις δύο πόρτες, στην οροφή, στο μπροστινό και στο πίσω μέρος.

Advertisement
Advertisement

Φυσικά υπάρχει το πορτοκαλί φως στην οροφή. Ο ασύρματος (μόνιμα συνδεδεμένος με τον πύργο ελέγχου του αεροδρομίου, αλλά και τα διακριτικά αυτοκόλλητα: «Follow Me». Η πισωκίνητη Huracan θα αντικαταστήσει την τετρακίνητη (την πρώτη «follow me» Lamborghini  Huracan του 2016). Δεν γνωρίσουμε πόσο θα… δουλέψει το νέο μοντέλο στο αεροδρόμιο. Ξέρουμε πως η προηγούμενη χρησιμοποιήθηκε από τον Νοέμβριο του 2016, ως τον Ιανουάριο του 2017 αλλά και κάποιους μήνες το 2018.