Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Lamborghini Huracan Performante Diabolico

Ελλάδα 17:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Lamborghini Huracan Performante Diabolico

ΝΕΑ

Lamborghini Huracan Performante Diabolico

ΝΕΑ

Με συγκεκριμένες επεμβάσεις στην εμφάνιση και στην απόδοση, η Diabolico προσφέρει 666 ίππους για να πορεύεται ο οδηγός που θα αποφασίσει να «βάλει χέρι» στη Lamborghini Huracan Performante.

Advertisement
Advertisement

 

Η Wheelsandmore, προτείνει αυτό το ιδιαίτερο –και σε ονομασία- πακέτο για την αναβάθμιση της Lamborghini Huracan Performante. Εκτός των τροχών που προτείνει ο βελτιωτής, υπάρχει και πρόταση για την ανάρτηση με τη συνεργασία της KW, με την οποία η απόσταση από το έδαφος μικραίνει κατά 3 εκατοστά. Οι ζάντες έχουν διάμετρο 20 ίντσες εμπρός και 21 ίντσες πίσω, με κεντρικό μπουλόνι και τα σχέδια που προτείνονται είναι αρκετά προκειμένου να έχει επιλογές ο αγοραστής. Ο ατμοσφαιρικός V10 με τη χωρητικότητα των 5,2 λίτρων, έχει εκ νέου προγραμματισμένη μονάδα ελέγχου, με την οποία αποκτά επιπλέον 20 ίππους στην ισχύ του και 22 Nm στη ροπή. Η αντικατάσταση της εξάτμισης από τον κινητήρα μέχρι και την απόληξη, προσθέτει άλλους 6 ίππους στο σύνολο, ενώ διαθέτει και κινούμενα διαφράγματα για την κατά το δοκούν τροποποίηση της ηχητικής υπόκρουσης.

Advertisement
Advertisement

Κάπως έτσι διαμορφώνεται η ισχύς των 666 ίππων –που όσο να’ ναι, κάνει αρκετά «διαβολική» την έκδοση, εξ ου και το όνομα. Οι αλλαγές αυτές είναι ίδιες και για τις δύο εκδόσεις αμαξώματος (coupe και spyder), με τον κάτοχο να μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε ελαστικά της Michelin ή της Pirelli (245/30-20 εμπρός, 325/25-21 πίσω). Το κόστος ανά στοιχείο αναλύεται ως εξής: για την ανάρτηση (βασικά τα ελατήρια χαμηλώματος είναι μόνο) ο ενδιαφερόμενος πρέπει να πληρώσει 982€, ενώ για την αναβάθμιση του εγκεφάλου του κινητήρα το κόστος είναι 2.520€. Τέλος, ολόκληρο το σώμα της εξάτμισης κοστίζει 4.831€ αλλά το τελικό αποτέλεσμα όπως υποστηρίζει ο βελτιωτής, δικαιώνει όποιον το επιλέξει. Χώρια που αν κάποιος θελήσει να κάνει όλο το πακέτο (8.333€) όλο και κάποια έκπτωση θα κερδίσει. Δικαιωματικά.

Advertisement