Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Κλέβει τις εντυπώσεις το Range Rover της Overfinch

Ελλάδα 23:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Κλέβει τις εντυπώσεις το Range Rover της Overfinch

ΝΕΑ

Κλέβει τις εντυπώσεις το Range Rover της Overfinch

ΝΕΑ

Η βρετανική Overfinch φημίζεται για τις εντυπωσιακές μετατροπές που κάνει στα μοντέλα της Range Rover εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια. Μια από τις τελευταίες της δημιουργίες είναι το Velocity που βασίζεται στο Range Rover 5.0 V8 Autobiography.

Advertisement
Advertisement

 

Η Overfinch έχει ως στόχο να δημιουργεί κάθε φόρα Range Rover για λίγους και εκλεκτούς που να ξεχωρίζουν χωρίς κόπο και να δίνουν έμφαση τόσο στο προσωπικό στιλ του ιδιοκτήτη τους όσο και στην προσφερόμενη πολυτέλεια και χλιδή.

Advertisement
Advertisement

Το Overfinch Velocity είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα της δουλειάς των Βρετανών με την εταιρία να το παρουσιάζει επίσημα στο κοινό στις 31 Οκτωβρίου, στο διεθνές Σαλόνι σκαφών στο Fort Lauderdale των Η.Π.Α. Αν μη τι άλλο, ένα περιβάλλον απόλυτα ταιριαστό για τις δημιουργίες της.

Overfinch Velocity Range Rover

Το Velocity θα παραχθεί στον ιδιαίτερα περιορισμένο αριθμό των 10 μονάδων με κόστος που πλησιάζει τα 300.000 ευρώ για το καθένα, το οποίο φυσικά μπορεί να πάει ακόμη ψηλότερα ανάλογα με τις προτιμήσεις του ενδιαφερόμενου στον προαιρετικό εξοπλισμό.

Advertisement

Το πρώτο πράγμα που παρατηρεί κανείς είναι το όνομα της εταιρίας στο καπό που έχει αντικαταστήσει εκείνο της Ranger Rover με το ίδιο το καπό να φέρει powerdome από ανθρακονήματα, τα οποία κάνουν παράλληλα την εμφάνισή τους, στη γρίλια, στους προφυλακτήρες, στις πόρτες αλλά και στα φτερά του SUV.

Overfinch Velocity Range Rover

Advertisement

Τα ανθρακονήματα στα φτερά τονίζουν ακόμη περισσότερο τους νέους εντυπωσιακούς τροχούς από σφυρήλατο αλουμίνιο με την διάσταση τους να ανέρχεται στις 23 ίντσες, ενώ και η εξάτμιση του μεγάλου V8 ανήκει στη βρετανική εταιρία.

Το χρώμα που έχει επιλέξει η Overfinch είναι το μαύρο αλλά όπως τονίζει χαρακτηριστικά η δυνατότητα εξατομίκευσης που προσφέρει σε αυτό το κομμάτι είναι απαράμιλλη.

Advertisement

Ίσως πιο εντυπωσιακό ακόμη είναι το εσωτερικό που προτείνει η βρετανική εταιρία με το κορυφαίας ποιότητας μαύρο δέρμα να τονίζεται ακόμη περισσότερο από τα ανάγλυφα εξαγωνικά μοτίβα που κλέβουν την παράσταση.

Για πρώτη φορά η εταιρία προσφέρει τη δυνατότητα προσθήκης ανθρακονημάτινων φιλέτων στο εσωτερικό που δημιουργούνται με την τεχνική crushed carbon, η οποία εξασφαλίζει πως κάθε ίδιο κομμάτι θα έχει το δικό του design αναφορικά με τον τρόπο που δένουν μεταξύ τους τα φύλλα κατά την παραγωγή. Βέβαια και σε αυτό το σημείο ο ενδιαφερόμενος μπορεί να δημιουργήσει την καμπίνα σχεδόν από την αρχή.