Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Κλεμμένο Integra καταστρέφεται μετά από καταδίωξη

Ελλάδα 8:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Κλεμμένο Integra καταστρέφεται μετά από καταδίωξη

ΝΕΑ

Κλεμμένο Integra καταστρέφεται μετά από καταδίωξη

ΝΕΑ

Ένα εκτεταμένα τροποποιημένο Acura Integra του 1995 έχει καταστραφεί ολοσχερώς μετά από ένα ανελέητο κυνηγητό στους δρόμους του Oregon, όπως ανέφερε ο τύπος. Την ιστορία έφερε στο φως της δημοσιότητας ο ιδιοκτήτης-θύμα του ιαπωνικού σπορ αυτοκινήτου.

Advertisement
Advertisement

 

Το Integra GS-R είχε κλαπεί από ένα βενζινάδικο περίπου στις 2:00 π.μ. το Σάββατο το πρωί, ο ιδιοκτήτης του, Ethan Dsquad, το αποκάλυψε στην ιστοσελίδα του στο Facebook. Δεν φαίνεται να έχει περάσει πολύς χρόνος προτού οι αρχές προσεγγίσουν τους κλέφτες οι οποίοι μαζί με την αστυνομία οδηγήθηκαν σε κυνηγητό που σύμφωνα με πληροφορίες κράτησε αρκετές ώρες. Ο ιδιοκτήτης είχε δαπανήσει περίπου 15.000 δολάρια βελτιώνοντας το ιαπωνικό σπορ αυτοκίνητο και φαίνεται ότι όποιος έκλεψε το αυτοκίνητο το φούλαρε με καύσιμο τουλάχιστον μία φορά, όπως υποστηρίζουν οι αρχές.

Advertisement
Advertisement

Η αστυνομία διέκοψε την καταδίωξη σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις λόγω της επικίνδυνης οδήγησης του κλέφτη. Στη συνέχεια, αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν άλλες μεθόδους προκειμένου να ακινητοποιήσουν το αυτοκίνητο. Μετά από χτύπημα σε τεχνητά εμπόδια, ο οδηγός λέγεται ότι έχασε τον έλεγχο και χτύπησε ένα pick up με οδηγό μια γυναίκα προτού συντριβεί και καταλήξει στην άκρη του αυτοκινητόδρομου. Εικόνες που διέρρευσε ο ιδιοκτήτης αποκαλύπτουν ότι το Integra καταστράφηκε ολοκληρωτικά κατόπιν σύγκρουσης. Η οροφή έχει συνθλιβεί, το παρμπρίζ έχει σπάσει και σχεδόν ολόκληρο το εμπρός τμήμα του αμαξώματος απουσιάζει, αφήνοντας τον βελτιωμένο κινητήρα B18C1 εκτεθειμένο. Κάποιοι χρήστες στο διαδίκτυο έχουν αναφέρει το όνομα και τη φωτογραφία του ύποπτου για κλοπή του Integra, ωστόσο, η αστυνομία του Oregon δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει το όνομα του συλληφθέντος. Ο ιδιοκτήτης λέει ότι θα ακολουθήσει όλα εκείνα τα ένδικα μέσα εναντίον του κλέφτη, προκειμένου να αποζημιωθεί για τη ζημιά με όσα περισσότερα χρήματα δικαιούται.