Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η κινέζικη Pagani Huayra των 4 ίππων

Ελλάδα 9:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η κινέζικη Pagani Huayra των 4 ίππων

ΝΕΑ

Η κινέζικη Pagani Huayra των 4 ίππων

ΝΕΑ

Οι Κινέζοι χτύπησαν ξανά με μια αντιγραφή δίχως προηγούμενο. Φτιάχνουν τη δική τους Pagani Huayra με ισχύ 4 ίππων και τελική 40 χιλιομέτρων.

Advertisement
Advertisement

Eπιμέλεια: Κώστας Φούζας

Όχι αυτή δεν είναι η Pagani Huayra με τον 6λιτρο V12 των 700 ίππων (by AMG). Πρόκειται για ένα κινέζικο ηλεκτρικό μοντέλο, σχεδιαστική αντιγραφή του γνωστού supercar, που φέρει ηλεκτροκινητήρα ισχύος 4 ίππων. Έχει τελική ταχύτητα 40 km/h και αυτονομία κίνησης 80 km με μια φόρτιση. Προορίζεται  για αστικές μετακινήσεις και μόλις μπήκε στη γραμμή παραγωγής. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι διαθέσιμη μια ακόμη πιο ισχυρή έκδοση του μοντέλου, με 10 ίππους, τελική στα 60 km/h και αυτονομία 100 χιλιομέτρων.

Advertisement
Advertisement

Το αμάξωμα είναι κατασκευασμένο από πλαστικό υλικό (fiberglass), με το βάρος του να μην ξεπερνά τα 200 κιλά. Περνώντας στο εσωτερικό, κυριαρχούν παντού τα σκληρά πλαστικά, υπάρχει μια μικρή οθόνη αφής στο κέντρο και από τον εξοπλισμό απουσιάζουν ακόμη και οι αερόσακοι. Η τιμή του μοντέλου στην Κίνα ξεκινά από τα 38.000 yuan ή 5.500 δολάρια και σίγουρα είναι κάτι που δε θα αγοράζαμε ποτέ!