Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: O Raikkonen οδηγεί την Ferrari FF

Ελλάδα 17:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: O Raikkonen οδηγεί την Ferrari FF

ΝΕΑ

Video: O Raikkonen οδηγεί την Ferrari FF

ΝΕΑ

Ο Kimi Raikkonen «έπιασε δουλειά» στο Μαρανέλο και στο πλαίσιο αυτής, βρέθηκε πίσω από το τιμόνι κι ενός δημιουργήματος της ιταλικής μάρκας.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

O Φινλανδός αστέρας της Formula 1, κατέκτησε τον παγκόσμιο τίτλο με τη Ferrari το 2007. Οδήγησε για λογαριασμό της έως το 2009 και φέτος επιστρέφει, ενώνοντας τις δυνάμεις του με τον άνθρωπο για τον οποίο… εκτοπίστηκε τότε, τον Fernando Alonso.

Οι πρώτες επίσημες μέρες του λοιπόν στην Ιταλία, περιελάμβαναν και δραστηριότητες που συνήθως δεν αρέσουν στον «Iceman» όπως η συναναστροφή με δημοσιογράφους και η δουλειά στον τομέα των PR.

Advertisement
Advertisement

Χαλαρός και χαμογελαστός όμως (όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο), κάνει βόλτα στους δρόμους γύρω από το Μαρανέλο με μερικούς εκπροσώπους του Τύπου και μία «κυρία» – την FF. Μοντέλο που λανσαρίστηκε μετά την αποχώρηση του από τη Scuderia (σ.σ. έκανε ντεμπούτο στη Γενεύη το 2011) και όπως παραδέχεται, δεν είχε οδηγήσει έως σήμερα.

Στην αξιολόγηση της τετραθέσιας και τετρακίνητης FF, ο  Raikkonen εντοπίζει το πρώτο θετικό στοιχείο, όχι στον GDI V12 κινητήρα χωρητικότητας 6.3lt που βγάζει 660 PS στις 8.000 rpm αλλά… στο γεγονός πως δεν χρειάζεται να ψάχνει κουμπιά και λειτουργίες στη κεντρική κονσόλα αλλά έχει τα βασικά, στο τιμόνι του – ακριβώς όπως στη Formula 1.
software download
Παράλληλα, o Kimi αποκαλύπτει πως είχε ακούσει για τις δυνατότητες της FF διότι ο μπαμπάς ενός φίλου του, κάποιος… πρώην αστέρας των ράλι Marku Alen, είχε κάνει εκτεταμένες δοκιμές με αυτή σε χιονισμένο οδόστρωμα. Μάλιστα στο βίντεο περιλαμβάνονται και πλάνα από αυτές.

765qwerty765